Sivut

keskiviikko 4. elokuuta 2010

Ohra-vehnärieskat


Ohrajauhopussin kyljessä oli ohrarieskojen ohje, jota oli pakko kokeilla.. Ei oikein ollut minun makuuni, joten toisella kertaa laitoin puolet vehnäjahoja. Se oli hiukan parempaa, muttei kuitenkaan niin hyvää kuin mitä mummu aikoinaan teki.. Täytyiskin äidiltä joskus kysyä, muistaisiko mistä mummu rieskat teki.. Vai onko ero siinä että mummu paistoi rieskat leivinuunissa..



4 dl kylmää vettä

4 dl ohrajauhoja

4 dl vehnäjauhoja

2 tl suolaa

 

Sekoita suola ja jauhot nopeasti kylmään veteen. Tee taikinasta kaksi ohutta pyöreää rieskaa, pistele haarukalla ja paista 250 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..