Sivut

torstai 4. marraskuuta 2010

Kirjolohikastike


Meillä tulee kalasta tehtyä mitään todella harvoin, lapsetkaan eivät oikein pidä kuin kalapuikoista.. Tänään kuitenkin kokeilin valmiiksi marinoiduista kirjolohifileistä tehdä kastikkeen, ja yllättävän hyvin sekin sitten upposi. Ei kaikille, mutta edes osalle.. :)



Kirjolohikastike

 

300 g sitruunamarinoituja kirjolohifileitä

1 sipuli

1 dl vettä

1/2 tl sitruunapippuria

50 g sulatejuustoa

1/2 dl ruokakermaa

1-2 tl tilliä

 

Kypsennä kirjolohifileet ja pieneksi silputtu sipuli voissa pannulla (n. 5 min). Lisää vesi ja sitruunapippuri. Lisää sulatejuusto pieninä kuutioina kastikkeen joukkoon, anna juuston rauhassa sulaa, ja kypsennä vähintään 5 minuuttia. Lisää lopuksi ruokakerma ja tilli, tarkista maku. Meillä kastike syötiin perunoiden, salaatinlehtien ja paprikasuikaleiden sekä kaupan perunasalaatin ja italiansalaatin kera. :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..