Sivut

torstai 17. helmikuuta 2011

Gluteenittomat suklaamuffinit




Gluteenittomat suklaamuffinit (n. 20 kpl)


125 g margariinia

2 dl sokeria

2 kananmunaa

4 1/2 dl Semperin hienoa jauhoseosta

2 tl leivinjauhetta

1 tl vanilliinisokeria

2 rkl kaakaojauhetta

1 1/2 dl vettä, kylmää kahvia tai maitoa


Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää yksi muna kerrallaan voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen nesteen kanssa. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 225 asteessa n. 10 minuuttia. Ohje on peräisin Semperin Hieno jauhoseos -purkin kyljestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..