Sivut

tiistai 28. lokakuuta 2014

Aurajuustokiusaus

Äitini kertoi saaneensa jossakin maistaa aurajuustokiusausta ja pakkohan sellaista oli kokeilla tehdä.. Ja ai että olikin hyvää! Ajattelin tehdä pienen satsin kun kumminkin sen yksinäni syön.. Vaan kuinkas kävikään? Lämmitin tytöille edellispäivältä jääneen jauhelihakeiton jämiä mutta hepä jättivät ne syömättä ja halusivat maistaa tätä.. Ja ottivatpa vielä lisääkin, niin että loppujen lopuksi kaikki tuli syödyksi.. Tämän kanssa voisi tarjota melkein mitä vain; lihaa, kanaa, kalaa, mutta minä halusin maistaa tätä ensin ihan yksistään joten me söimme tätä Hyvin Yksinkertaisen Salaatin kera. (Jos sitä voi edes salaatiksi kutsua, sillä se sisältää ainoastaan jäävuorisalaattia ja ananaspaloja..) Mausteita voi halutessaan laittaa, minä tein tällä kertaa hyvin pelkistetyn version ja tykkäsin kovasti!
 

Aurajuustokiusaus
 
500 g perunasipulisekoitusta
150 g Aura-juustomuruja
1-2 tl suolaa/aromisuolaa
2 dl ruokakermaa
 
Sekoita perunasipulisekoitus ja aurajuustomurut keskenään uunin kestävään vuokaan, mausta suolalla (ja halutessasi myös muilla mausteilla, esim. pippurilla). Kaada kerma seoksen päälle ja paista 200 asteisessa uunissa noin tunnin verran.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..