Sivut

perjantai 11. joulukuuta 2015

Pähkinäsuklaafudge - Luukku 11

Älyttömän helpon, nopean ja superherkullisen
pähkinäsuklaafudgen ohjeen löysin Suklaapossulta.
Pähkinäsuklaafudge

100 g tummaa suklaata
125 g maitosuklaata
1 dl pähkinäsuklaalevitettä (esim. Nutella)
2 1/2 dl suolapähkinöitä

Sulata suklaat varovasti mikrossa, 20 sekuntia kerrallaan välillä sekoittaen. Sekoita joukkoon pähkinäsuklaalevite ja suolapähkinät. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun pieneen vuokaan (minulla vuoka oli n. 14 x 16 cm). Laita pariksi tunniksi jääkaappiin jähmettymään. Leikkaa halutun kokoisiksi paloiksi.

Hmm.. en muuten osaa yhtään sanoa montako palaa näitä tuli..
Ehkä kolmisenkymmentä?

10 kommenttia:

  1. Uusimmassa Pirkka-ruokaliitteessä taisi olla myöskin jonkinlaisten fudgen ohje. Meinasin, että kokeilen. Nämä sinunkin tekemäsi näyttävät ja kuulostavat herkullisilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on mennyt kyllä ihan ohi sellainen resepti ja lehtiroskiksenkin vein juuri paperinkeräykseen, harmi.. Mutta nämä oli kyllä herkkua! :)

      Poista
  2. Taas yksi ihana herkku kokeiltavaksi, nam :)

    VastaaPoista
  3. Yhdyn edellisiin, melkoista herkkua ;). Hyvää viikonloppua sinulle Raisa!

    VastaaPoista
  4. Mä kanssa katselin näitä Suklaapossulla ja mieli tekisi kokeilla! Ihanan näköisiä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kokeile ihmeessä! On kyllä älyttömän hyvää! :)

      Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..