Sivut

maanantai 8. kesäkuuta 2020

Hedelmäinen kanasalaatti

Vajaan kuukauden kuluttua meillä juhlitaan kahden vanhimman rippijuhlia, ja pojilla on toiveena saada juhliin kanasalaattia. Nyt kun viikonloppuna juhlimme samaisten poikien viimeisiä kummisynttäreitä, tein testimielessä kanasalaattia myös synttäreille. Ohje löytyy blogista (hiukan muokattuna) jo 10 vuoden takaa, täältä, mutta laitanpa nyt uudestaan kun kuva sieltä on hävinnyt. Ohjeen olen saanut siskoltani ja tämä onkin hänen bravuurinsa juhliin kuin juhliin.
Hedelmäinen kanasalaatti
n. 15-20 hlö

4 dl kierremakaronia
300 g broilerin hunajamarinoituja fileesuikaleita
500 g leipäjuustoa
1 tuorekurkku
200 g ananasta
500 g vihreitä viinirypäleitä

Kastike
2 prk kermaviiliä
1 dl majoneesia
4 tl sinappia
aromisuolaa maun mukaan

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Paista broilerisuikaleet. Anna jäähtyä. Kuutioi tai pieni juusto, kurkku, ananas ja viinirypäleet, yhdistä makaronin ja broilerisuikaleiden kanssa. Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää salaatin joukkoon. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.

6 kommenttia:

  1. Tuo salaatti näyttää kyllä niin herkulliselta! Kiitos ohjeesta:) Oikein ihanaa kesää sinne teille♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä hyvää, kokeilepa! :) Mukavaa kesää myös sinulle! ❤️

      Poista
  2. Tuo on kivan ruokaisa! Plussaa myös se, että soosi ei ole kokonaan majoneesia:)

    VastaaPoista
  3. Salaatti kuulostaa herkulliselle ja ainesosat ovat helppoja, jos niin voi sanoa :) . Salaatti on helppo tarjottavakin verrattuna esim. keittoon joka tarvitsee lämmityksen. Itsekin tykkään kermaviilikastikkeista tosi paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Totta, tämän voi tehdä hyvissä ajoin valmiiksi eikä tarvitse muuta kuin nostaa jääkaapista suoraan pöytään!

      Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..