sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Possun palapaisti



Ainekset

1 rkl margariinia

400 g viljaporsaan palapaistia

1 porkkana

pieni pala purjoa

1/2 sipuli

10 kokonaista maustepippuria

6 dl vettä

1 rkl vehnäjauhoja

2 lihaliemikuutiota

Ruskista possunlihoja margariinissa. Kuori ja paloittele kasvikset. Laita lihat ja kasvikset sekaisin uunivuokaan. Kiehauta 5 dl vettä ja sulata lihaliemikuutiot siihen. Sekoita jauhot 1 dl:aan vettä ja kaada liemikuutioilla maustettuun veteen. Kaada liemi vuokaan ja kypsennä 175 asteisessa uunissa noin 1 1/2 tuntia. Tarjoa perunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..