tiistai 4. heinäkuuta 2017

Pikkulaukku

Tilanteeseen, kun äiti-ihminen pääsee juhliin ilman lapsia. Siis ilman varavaatteiden, -vaippojen, tuttipullojen ynnä muiden tarpeellisten tavaroiden mukana roudaamista. Kun mukaan tarvitsee muistaa ottaa vain itsensä ja ehkä puhelimen ja avaimet.. Silloin ei ole mielekästä kantaa sitä suurinta mahdollista olkalaukkua mukanaan, vaan jotakin pientä.

Mustasta pellavasekoitteesta ompelin pienen vetoketjullisen laukun. En tehnyt edes olkahihnaa vaan pienen hihnan jonka voi pujottaa ranteeseen. Koristetta vaihtamalla laukusta saa aina uuden näköisen ja kulloiseenkin vaatetukseen sopivan..
Tämä laukku onkin odottanut p-i-t-k-ä-ä-n esittelyvuoroaan. Ompelin sen viime kesänä kun pääsimme lastemme serkkupojan rippijuhlaan ilman pikkuväkeä. Koristeena laukussa silloin päälläni olleen juhlamekon jämistä ommeltu koriste (mikä tämä tämmöinen olikaan nimeltään, jojo?)..

Kaava: oma
Kankaat & vetoketju: lahjoituksena saatuja

10 kommenttia:

 1. Ihana, persoonallinen ja söpönen laukku :)

  VastaaPoista
 2. Söpö laukku! Ihan parasta päästä välillä ilman ipanoita liikkeelle ❤️

  VastaaPoista
 3. Oikein hauska jojo pussukka!

  VastaaPoista
 4. Onpa mahtava idea tuo irrotettava koristus. Tälläinen pikkulaukku on tosi kiva, niin mukavaa kiäun ei aina tarvi kantaa puolta omaisuutta mukana ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koriste on muutamalla pistolla kiinni, helppo irrottaa ja laittaa tarvittaessa uusi tilalle.. On se kyllä niin kiva kun joskus pääsee vähän vähemmillä kantamuksilla liikenteeseen! :)

   Poista
 5. Minna, kiitos kommentistasi! ❤ Onnistuin puhelimella sähläämään kommenttisi jonnekkin bittiavaruuteen... :(

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..