sunnuntai 12. elokuuta 2018

Pöytä kuormalavoista

Meille hankittiin muurikkapannu ja kaasupoltin, mutta kunnollista paikkaa niille ei oikein ollut. Pöydän pinta kuumui aika lailla polttimon alla, eikä kylmällä vedellä täytetty lautanenkaan siinä välissä oikein toimiva ollut..

Löysin kuusen alta :D paksun betonilaatan, jonka yksi pojista oli viime kesänä valanut. Siitä oli pitänyt tulla grilli, mutta projekti oli jäänyt kesken eikä sitä aikonut enää jatkaa. Kuusen alle laatta oli nostettu ruohonleikkurin tieltä ja sain luvan ottaa laatan käyttöön.. Laatan mitoissa oli pientä heittoa, vastakkaiset sivut eivät olleet ihan saman mittaisia, mutta laatta oli raudoitettu ja kestäisi pöytänä. Tein kahdesta kuormalavasta sille kehikon jonka maalasin valkoiseksi ja kiinnitin etureunaan joskus vuosia sitten Ikeasta ostamani tangon. Idean tangosta nappasin täältä (onneksi en ollut hävittänyt tankoa vaikka se ei siihen tarkoitukseen soveltunutkaan mihin sen aikoinaan ostin ja vaikka osa kiinnitystarvikkeista oli jo kadonnut).. Nelistään saatiin poikain kanssa laatta kannettua kuusen alta kehikon päälle. :)

Olipa mukava päästä välillä tämmöistäkin tekemään. Vähän "salaa" sitä kyllä puuhailin, koska halusin itse päästä porakoneen ja sahan varteen kiinni. :D Lopputuloksesta tykkään kyllä kovasti.. ❤


16 kommenttia:

 1. Meillä on vintillä vanha muovinen ja tätä nykyä vino ja muhkurainenkin puutarhapöytä muistona siitä kerrasta kun paistoimme lättyjä muurinpohjapannulla pöydän kannen päällä. Kaunis ja toimiva taso teidän lättypannulla. Kestää varmasti säätäkin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei.. Eipä sitä tajunnut ennen kokeilua miten kuumaksi se pöydän pinnankin kuumentaa.. Tämä kyllä kestää kuumuutta ja säätäkin!

   Poista
 2. Hyvä sinä😊👌 Hieno idea ja upea pöytä valmistui 😊

  VastaaPoista
 3. Näppärän näköinen pöytä. Vankka kansi tarvitseekin vankan pohjan ja kuormalavathan ovatkin juuri sitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Kuormalavat on kyllä tukevaa tekoa, mutta sainpa kuitenkin omilta pojilta kommentin, että "mää kyllä sanoisin niinku meiän opettaja, että kannattaiskohan tonne taakse laittaa vielä joku tukipuu..?" :D

   Poista
 4. Onpa kivan näköinen pöytä ja varmasti sopii tarkoitukseen kuin nenä päähän 👌😊

  VastaaPoista
 5. Hieno ja käytännöllinen samaan aikaan. Parasta ovat juuri tällaiset "keksinnöt", jotka eivät maksakaan juuri mitään! Blogiasi on kiva seurailla. Itse en ole saanut aikaiseksi päivittää omaani, pieniä puuhasteluja on kyllä välillä enemmän ja välillä vähemmän. Se on kivaa ja tasapainottavaa arjen pyörittäessä muuten päiviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niinpä, just näin.. Sitten jos tuleekin sutta, ei niin paljon harmita kun ei ollut suuria summia siinä kiinni..

   Kaikenlainen puuhastelu on mukavaa, eipä minunkaan nykyään tule kaikkia puuhasteluja blogiin päivitettyä..

   Poista
 6. Kylläpä löytyi jäsyt tarvikkeet pöytään.🤗 Huippu kun poikan sementtivalu pääsi käyttöön.
  Todellinen diy! Hyvä sinä ja hoksaavaisuutesi!👌

  VastaaPoista
 7. Tuostahan tuli niin hieno! Olet sinä vaan näppärä♥

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..