maanantai 9. syyskuuta 2019

Yksisarvispaita ekaluokkalaiselle

Olen vihdoinkin saanut hommattua uuden ompelukoneen. 😊 Testausmielessä  ompelin ekaluokkalaiselle trikoopaidan. Kankaan hän sai valita itse muutamasta kauan jemmatusta vaihtoehdosta ja päätyi yksisarvis-kuosiin. Kaava oli niin ikään testaus, muokkaus Kangaskapinan Talviperhos-mekosta.
Kaava: Kangaskapinan Talviperhonen 116cm (80-140cm)
Kangas: Kangaskapinalta


8 kommenttia:

  1. Aivan mahtava paita! Minkä ompelukoneen ostit ja mitkä on ensifiilikset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! :) Ostamani kone on Husqvarna Viking Tribute 145C. Ensifiilis oli, että miten ihmeessä opin näin teknistä konetta käyttämään.. :D Hyvin vähän olen konetta ehtinyt vasta kokeilla, ja käyttöohje on oltava koko ajan vieressä jotta hommasta tulee mitään.. Mutta ehkäpä ajan kanssa opin tälläkin ompelemaan.. :)

      Poista
    2. Niin ne ompelukoneetkin muuttuvat teknisemmäksi tässä maailman kehittyessä. Kävin googlettamassa mallin, olihan siinä oikein iso kosketusnäyttö. Uskon kyllä että valikoiden takaa voi olla alkuun hankala löytää kaikki.

      Poista
    3. Niinhän ne muuttuu.. Kauan minä tästä koneesta haaveilinkin, kun kerran kävin paikallisessa liikkeessä kyselemässä erilaisten koneiden esittelyä.. Tämä kone vakuutti minut, mutta en halunnut ostaa konetta osamaksulla vaan rupesin silloin säästämään.. :D

      Poista
  2. Kaunis paita, kauniilla kuosilla ♡ Minäkin olen haaveilut uudesta koneesta, ehkäpä veronpalautusrahoilla sen piakkoin ostankin. 😉 Täytyypä tutustua ruohon sinun ostamaasi koneeseenkin lähemmin, kunhan kaupoille asti ehdin. 🤗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tämä vaikuttaa kyllä hyvältä koneelta, ainut että sitä ei enää saa juuri mistään.. Onnea sinulle konekaupoille! :)

      Poista
  3. Kaunis kangas ja varmasti mieluinen paita. Onnittelut uudesta koneesta.

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..