perjantai 21. helmikuuta 2020

SikSakkia Jonttuut

Tällä kertaa esittelyssä SikSakkia Jonttuut eli lapaset tai vanttuut Jonsukat-kirjan ohjeella. Keltainen kerä oli jämälanka laatikon pohjalta ja se kului viimeistä senttiä myöten tähän. Ohjeen mukaanhan peukalot olisi tehty kokonaan tehostevärillä eli näissä keltaisella, mutta näissä nyt kaksivärisenä koska keltainen ei olisi yksistään riittänyt. Toisen harmaan langan kävin ostamassa kaupasta, enkä tietenkään huomannut ottaa toisesta langasta pätkää mukaan ja niinpä näissä kahdessa harmaassa oli harmikseni liian pieni sävyero jotta kuviot erottuisivat kunnolla.

Yleensä neulon syksystä jouluun, mutta tällä kertaa neulominen on "jäänyt päälle".. Esittelyvuoroaan odottaa nimittäin parikin neulottua juttua. Toinen odottaa ihan vaan kuvaamista, mutta toinen sitä että lahjan saaja malttaa ensin syntyä tähän maailmaan.. Harvoinpa mulla on vauvalahja valmiina odottamassa syntyvää, mutta joskus näinkin päin.. :)

Ohje: kirjasta JonSukat s. 166 "SikSakkia Jonttuut
Langat: Novitan 7-veljestä

8 kommenttia:

  1. Kivan näköistä lapaset ♡ Kyllä se kuviokin erottuu 😊

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat lapaset! 😍

    VastaaPoista
  3. Pirteät lapset, keltainen ja harmaa ovat yhdessä hyvä pari. Hauska kuulla että neulominen jäi päälle. Minulla on yleensä yksi työ, jonka ehdin kutoa valmiiksi vuoden aikana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, veikkaan että nuo kaksi loppuvuodesta ostamaanki neulekirjaa ovat osaltaan aiheuttaneet tuon neulomisen "päälle jäämisen".. :) Vieläkin niissä on monta mitä vielä joskus aijon neuloa.

      Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..