lauantai 18. heinäkuuta 2020

Nipsukukkaro

Lueskelin yhtenä aamuna blogeja, kun Pikku Akan tilkkuvakasta löysin yhtäkkiä idean mitä tehdä kummitytölle synttärilahjaksi.. Pikku Akka oli kokeillut kantha-kirjontaa nipsukukkaroon. Innostuin tuosta kirjonnasta ja lähdin miltei siltä istumalta kangaskaapille. Mutta tilkkuja kaivaessani löysinkin kauan sitten piirtämäni paper piecing timantin ja lopulta aloinkin tekemään sitä..

No, onhan kukkarossa myös taustapuoli ja sen ompelin sitten pienistä tilkuista ja kokeilin myöskin kantha-kirjontaa. Helppoa ja kivaa.
Timantti olisi saanut olla hiukan pienempi tähän työhön ja muutenkin malli vaatii pientä muokkausta päästäkseen jatkoon.. Tikkaukset timantin ympäri ja saumakohtiin tein hopeisella langalla, joka on pyörinyt laatikoissani varmasti yli kymmenen vuotta. Lanka katkeili muutamaan otteeseen eikä sitä meinannut millään saada neulan silmästä läpi. Siksi se varmaan aikoinaan on laatikkoon pyörimään jäänytkin..

Melkein en raaskinut edes antaa tätä lahjaksi, kun olisin tykännyt siitä itsekin.. :) Onneksi kukkaron ja laukun kehyksiä jäi vielä parit, jospa saisin itsellekin tehtyä..

6 kommenttia:

  1. Kiva kukkaro! Just eilen katsoin tyttäreni lompakkoa ja totesin, että onpa kulahtanut, tarvis ostaa uusi... Mutta hei, miksi ostaa lompakko, jos voi tehdä itse söpön kukkaron! Kiitti ideasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä! :D Tällaiset ketjureaktiot on parhaita! :)

      Poista
  2. Tulipa siitä nätti! Kiva lahja!

    VastaaPoista
  3. Timantti on kyllä timanttisen täydellinen. Ainakaan minun silmään ei vaikuta yhtään liian isolta :) Hauska nähdä nyt näitä kantha-kirjontoja lisää.

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..