tiistai 3. toukokuuta 2011

Vapun "karkkikori"



Vapuksi tein jauhelihapiirakan lisäksi tein vapuksi myös täytekakkua. Halusin kokeilla koripunoksen tekemistä, ja harjoitteluahan se vielä vaatii.. Pussillinen karkkia "koristeiksi", joten tämä nimitettiin karkkikorikakuksi.













Täyte on suklaamousse puolikkaana annoksena, liivatetta tuplasti eli 4..




Pursotukset:


2 1/2 dl Flora Vispiä


200 g maustamatonta tuorejuustoa


400 g suklaalevitettä




Vaahdota Flora Vispi, lisää tuorejuusto ja suklaalevite joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Suklaalevite kannattaa laittaa jääkaappiin hyvissä ajoin ennen käyttöä. Itse unohdin tämän ja sekoitus löystyi tosi nopeasti ja oli hankalaa pursottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..