torstai 1. lokakuuta 2015

Ruusukuosinen talvitakki kummitytölle

Ihastuin kesällä Eurokankaassa tähän ruusukuvioiseen puuvillakankaaseen. En ostanut, sillä en heti keksinyt mitä siitä olisin tehnyt ja yritin parhaillaan saada kangaslaatikoita tyhjennettyä.. Seuraavana yönäpä keksin sen; kummitytölle takki 2-vuotis synttärilahjaksi. Seuraavalla kertaa Ek:ssa käydessäni ostin koko pakanlopun kun sain kivan alennuksen ja nyt minulla siis on tätä kuitenkin laatikossa ainakin saman verran jäljellä mitä takkiin meni..
Takki valmistui jo pari kuukautta sitten, silloin kun koitin urakoida kaikkia ompeluita ennen vauvan syntymää.. Samoilla kaavanmuokkauksilla kuin tämä ja tämä kesätakki.
 Taskut ei nyt onnistuneet ihan täydellisesti, tulivat vähän turhan ylös ja taskunsuu on vähän liika pieni..
Vuorina vähän paksumpi tikkivuori jotta takilla tarkenisi myös talvella..
Kaava: Ottobre 1/2013 "Against the Wind" 98 cm (80 - 116 cm)
Kankaat: ruusupuuvilla Eurokangas, tikkivuori Mäntykorpi & Kumpp., resori tilkkulaatikosta
Vetoketju: Eurokangas

20 kommenttia:

  1. Ompa ihana kuosi, näyttää varmasti suloiselta pienen tytön päälle. Taskuista turha huoli, eivät tuon ikäiset niitä paljoa yleensä käytä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, taitaa taskut olla lähinnä koristeena tuon ikäisillä.. :) Kiitos Kätevä vaimo!

      Poista
  2. kertakaikkiaan miten kaunis takki ♡ joku ruusuinnostus minulla(kin) meneillään. Ehtispä vain ommellakin joskus jotain ruusuista tai ei-ruusuista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kyllä tykästynyt näihin ruusuihin! :) Kiitos Nanni!

      Poista
  3. Onpa ihanan herkkä takki ja tosi kaunis sävy. Kivaa vaihtelua punasävyisille ruusukankaille :). Paljon sait kyllä kaikkea upeaa ommeltua ennen pienen syntymää !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista! :) Paljon tulikin silloin ommeltua ja tähän olin varautunut että ompelut on pienen syntymän jälkeen jonkin aikaa tauossa. Siltikin pikkuisen harmittaa kun on pää täynnä ideoita ja tarpeitakin vaan ei rahkeita toteuttaa niitä.. Vaan eiköhän sekin aika kuitenkin taas tule.. :)

      Poista
  4. Kaunis takki, kelpaisi meillekin lahjaksi :) Tuo vuori on varmasti just hyvä!

    VastaaPoista
  5. Minun lemppareita ovat ruusukankaat, joten suuresti ihailen aikaansaannostasi. Olet ollut tosi ahkera! P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokin näissä ruusuissa tällä hetkellä vetoaa.. :) Kiitos P!

      Poista
  6. Herkän kaunis takki! Olet kyllä tehnyt toinen toistaan kauniimpia takkeja. Minä olen kovin huono aloittamaan takkien ompelua, vaikka niitä tarvitsisi. Sinulla on kyllä siellä ihana syy ompelutaukoon ;). Pieni suloisuus <3! (vaikka kovin tuttu tunne onkin, kun haluaisi kovasti päästä jo ompelemaan, mutta ei pysty)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksi takki vielä odottaa esittelyvuoroaan, on näitä kesän aikana tullut muutamat ommeltua.. :) Niinpä, syy taukoon on kyllä mitä ihanin.. Kiitos sinulle Hanna Mi! :)

      Poista
  7. Olipas kivansävyistä kangasta! Varmaan kummitytölle mieluinen lahja. Olet sinä kyllä kovasti ahkeroinut näitä ihania vaatteita! :)

    VastaaPoista
  8. Minäkin muistelen nähneeni tämän kankaan EK:ssa. Suloinen ruusukuosi ja ihana keltainen väri! Varmasti saaja on iki-onnellinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen on tänä syksynä ollut yksi lempiväreistäni (niistä monista).. Ja ruusut on aina ihania.. Aika onnelliselta vaikutti! :) Kiitos Pizzicato!

      Poista
  9. Kaunis kangas ja taitavasti tehdyt yksityiskohdat takissa :)

    VastaaPoista
  10. Kaunis kangas josta tuli kyllä ihana takki! Oli varmasti mieluinen lahja.

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..