perjantai 2. toukokuuta 2014

Bodeja

Sain vihdoin naputeltua napit muutamiin bodyihin. Tilasin mustia ja hopeisia nappeja kangastukku.com:ista, molempia yhden 15kpl:een paketin ja nyt nuo mustat napit on jo loppu.. Eli auttamatta liian vähän..
 
 
 
Omppubodyn kaava on muunnos kahdesta eri kaavasta, saa nähdä miten toimii tuollainen napiton kaula-aukko.. Koko muistaakseni 62 cm, kankaat Eurokankaasta. Harjoituskappale, tulee omalle pojalle käyttöön.. Tiesin jo tätä tehdessä odottavani poikaa, mutta punaiset resorit oli pakko silti laittaa kun muuta ei sillä hetkellä ollut.. Ja eihän punainen mikään "tyttöjen väri" ole, eihän.. :)
 

 
Tällä Ottobren (1/2012) "Happy Squirrel" -bodyn kaavalla olen tehnyt useamman bodyn, ja viimeiseen olin jo tosi tyytyväinen! Tää eka on taas ihan kokeiluversio, ja tuleekin omalle pojalle käyttöön.. Kantit on tuota samaa vihreää trikoota kuin tuo alimmainen etukappale, ja se ei ihan toiminut tässä.. Lisäksi ompelin kantit tähän ekaan väärin kunnes hoksasin miten ne täytyy ommella.. Seuraaviin teinkin kantit mustasta resorista ja niistä tuli ihan kivat..
 
 
 
 
 
 
 

 
Kun alkoi kangas loppua kesken, tein kahteen bodyyn toisen hihan yksivärisenä ja minusta nuo vihreähihaiset on jotenkin kivempia.. Kaikki bodyt 68cm, kankaat kauppa.ompelunihanuus.fi..

 
Tämä viimeinen onnistui kaikista parhaiten, napitkin osasin lyödä oikeille kohdille.. Koko 74 cm, tähänkin kankaat kauppa.ompelunihanuus.fi.. Nyt tämä kangas on loppu, melkein tekisi mieli tilata vähän lisää... :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..