lauantai 15. elokuuta 2015

Siksakkia

Poikien huppareita (postaus tulossa kunhan viimeinenkin kuva saadaan napattua, toivottavasti pian.. ) varten tilasin joustocollegeja, mutta en voinut vastustaa tätä siksak-kuosista trikoota.. Eskarilaiselle tein lepakkohihaisen paidan. Piirsin kaavan käytössä olevan paidan mukaan. Sain kovin leveähelmaisen paidan.. Kavensinkin vähän, mutta tyttö tykkäsi siitä tällaisena joten en enempää kavennellut..
 Kaava: oma
Kankaat: kangaskapina.fi
Ompelumerkki: kirppislöytö

Tällainen paita vei melko paljon kangasta ja siitä jäi hassun kokoisia hukkapaloja. Sain siitä kuitenkin tehdyksi vielä keskimmäiselle tytölle holkkihihaisen t-paidan. Tähän käytin aiemminkin käyttämääni Ottobren kaavaa, helmaan leikkasin vain pituutta lisää niin paljon kuin kangasta riitti ja leveyttäkin lisäsin pikkuisen. Tytöt tykkäävät pitää leggingsejä tai sukkiksia joten sen vuoksi usein hieman pidennän helmasta. Tästä ei nyt ihan sukkisten kaveria tullut, sen verran lyhyeksi kuitenkin jäi..
Kaava: Ottobre 1/2014 "Neon Stripes " hihaton toppi 110 cm (110 - 146 cm)  
Kankaat: kangaskapina.fi8 kommenttia:

 1. Tosi kaunis kangas ja kivanmalliset paidat olet tehnyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä tästä kankaasta kovasti, vaikka jotenkin kuosi näytti hieman erilaiselta verkkokaupan sivuilla kuin livenä. Mutta siihenhän täytyy aina tilauskankaiden kanssa varautua.. :) Kiitos Hannariina!

   Poista
 2. Onpa todella sievä kangas ja kauniit paidat tyttäret saivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vain harmillinen tuo kuvio, että kankaasta saattoi leikata vain toiseen suuntaan, siksipä niitä kummallisen mallisia hukkapaloja jäikin. Harmaan siksak-raidan pohjassa on pikkuinen sydän, joka toiseen suuntaan leikaten menisi ylösalaisin. Kiitoksia Kanneli! :)

   Poista
 3. Kivoja paitoja, kangas on kyllä nättiä. Ihanat värisävyt, tuollaisia yhdistelmiä onkin vaikea vastustaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi! :) Joskus onkin kiva antaa periksi ja ostaa ilman sen kummempaa suunnitelmaa mitä kankaasta tekisi.. :) Aina niistä jotakin syntyy..

   Poista
 4. Nämä ovatkin tosi pirteät paidat yksiväristen housujen kanssa yhdistettäväksi! Hienoti olet myös kohdistanut sauman kohdat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain!? :) Saumat oli tässä kuosissa kyllä älyttömän helpot kohdistaa! Kiitos Krista!

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..