keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Parempi myöhään kuin ei silloinkaan..

Alkuvuodesta bloggaajien keskuudessa kiersi haaste Ilahduta bloggaajakaveria. Minulla jäi silloin postaamatta saamani ilahdutuspostit, syystä että halusin ensin ommella saamastani kangastilkusta perhosen. Kauan se ottikin, että perhonen tuli valmiiksi. Ja siinä sivussa valmistui kokonainen perhosarmeija kirpparilta mukaan tarttuneista puuvillatilkuista.. Kesällä sain perhoset muuuten valmiiksi, vaan magneetteja sain ostettua vasta nyt käsityömessuilta. Mutta ovatpa nyt vihdoinkin valmiit!
Ensin minut haastoi HannaMi. Häneltä sain ihanan perhosen, kangastilkun ja ohjeen toista perhosta varten (ylemmän kuvan ruusu-perhonen). Itse haastoin mukaan Kannelin ja Ryytimaan Minnan , jotka kumpikin heittivät haasteen minulle takaisin. Kanneli ilahdutti minua kivalla avaimenperällä ja Ryytimaan Minna neulomallaan tiskirätillä sekä suklaarasialla. (Jostain kumman syystä tuo suklaarasia ei ole säästynyt tätä kuvausta varten..) :D
Kiitokset vielä näin pitkän ajan jälkeen ihanista ja ilahduttavista yllätyksistänne blogiystäväni!

8 kommenttia:

 1. ihania perhosia :D ja ihania yllätyksiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain! :) Näitä täytyy varmaan sujautella joulupaketteihin kun ei itse ihan näin montaa tarvi.. Näyttää jääkaapin ovi aika kaoottiselta nyt kun kaikki on vielä siinä odottamassa.. :)

   Poista
 2. Ihania juttuja :) ja tuo edellisen postauksen kakkukin, apua :D

  VastaaPoista
 3. Ompas kivan näköisiä perhosia! Välillä valmistuminen vie hieman enemmän aikaa kun luulisi :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että innostuit kokeilemaan näitä perhosia. Niin suloisia olet tehnyt! Mietin jo itse tekeväni jotain jouluisia magneetteja, mutta ei taida aika antaa periksi :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli niin kivoja! :) Ensin homma stoppasi vanulevyn puutteeseen, sitten tosiaan nuo magneetit. (Pariinkin otteeseen kävin mm. Tigeristä kysymässä, mutta ei taida magneetit kuulua siellä ollenkaan valikoimiin..) No, onneksi messuilla tärppäsi ja perhoset tuli valmiiksi! Kiitokset sinulle vielä kivasta ohjeesta! :)

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..