sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Kaurapussi

Nämä on olleet jo ties miten pitkään to-do listalla, vihdoin sain aikaiseksi tehdä!
Kaksi ystävääni saivat ystävänpäivälahjaksi kaurapussit. Pussit ompelin vanhasta mutta hyväkuntoisesta tyynyliinasta. Kauranjyville tein omat kolot, pysyvät paremmin paikoillaan.. Arviointikykyni hieman heitti kauranjyviä ostaessani ja niitä olisin laittanut enemmän jos olisi ollut. Tästä johtuen kolmas pussi jäikin vielä vaiheeseen..
Päälle vielä irrotettavat ja pestävät päälliset kässämessuilta ostamistani kankaista.
Kaava: oma
Kankaat: vanha tyynyliina, päällisten kankaat käsityömessuilta
Jyvät: Tokmanni

15 kommenttia:

 1. Tuosta pussista löytyy iloa ja jomotuksen lievitystä! :) Hyvä juttu!

  VastaaPoista
 2. Kauniit pussit ja varmasti hyödylliset lahjat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että päätyvät käyttöön.. :)

   Poista
 3. Ihanat nuo päällisen kankaat ❤ ! Kauratyynyt onkin hyviä, kun niitä voi tarpeen tullen lämmittää tai käyttää pakastimen kautta. Mulla on itse asiassa kaksi, toinen on aina valmiina pakkasessa ja toista voi sitten lämmittää. Ystäväsi ovat varmasti ilahtuneet näistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, aika herkkuja! :) Minä juuri vähän aika takaisin mietin, voisiko tällaista ihan vallan säilyttää pakkasessa.. Taidankin siis heittää yhden omista pusseista pakkaseen.. :)

   Poista
 4. Kauniita. Kaurapussit ovat kyllä niin käteviä. Varsinkin kun noin ihanista kankaista ne on tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kankaat on kyllä aikas ihania. :)

   Poista
 5. Nättejä. Ja monikäyttöisyydessään kyllä tosi hyvä lahjaidea! Pestävä päällinen on kyllä aika ehdoton näissä. Meillä on muutama ostokauratyyny ja on ne kyllä käytössä menneet jonkin verran likaiseksi. Olispa kätevä, jos päälliset vois pestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ostokauratyynyssä päällinen ja siitä varmaan sen idean otinkin. Voishan niihin ommella jälkikäteen uudet päälliset joistain kivoista kankaista.. :)

   Poista
  2. Totta, voishan niihin kyllä ommella päälliset. Kun vain sais aikaiseksi ;) Tahtoo noita keskeneräisiä juttuja olla jo vino pino.

   Poista
 6. Minulta on näin suloiset kankaaat menneet messuilla aivan ohi ;). Ajatus kauratyynyistä jo tuntuu niin mukavalta ja houkuttelevalta, ihana lahja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö miten mun kävi? Tulin ostaneeksi näitä ihania puuvillakankaita aika monta palaa ,kun en vain voinut vastustaa ja lopuksi meni jo itsellä ostokset vähän sekaisin.. :D Kauratyyny on kyllä ihana keksintö!

   Poista
 7. Voi ei! Nää on niin kivoja lahjoja! Ite hamstrasin jouluksi näitä läjän ja annoin sit lahjana :) on jotenki niin mukava ajatus, että se auttaa sillon ku on kipeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy hamstrata sitä kauraa nyt kun sitä kaupoista saa, jos tekisi vielä muutamia jemmaan.. :)

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..