tiistai 9. elokuuta 2016

Keksilinna

Viime päivät on olleet yhtä juhlaa.. Sunnuntai-iltana saimme vieraaksemme kaikkien kolmen elokuussa syntyneen lapsemme (melkein kaikki) kummit. Lastemme serkkupoikia jäi silloin yökylään ja niinpä päätimme extempore pitää nelosluokkalaisen kaverisynttärit heti maanantaina. Poika lähetti aamulla kavereille viestiä ja nopeasta aikataulusta huolimatta vieraita tuli! :) Sitten päätin rykäistä heti perään vielä ekaluokkalaisen kaverisynttärit.. Eilen illalla laitoin tytön kavereille viestejä ja tänään saatiinkin taas juhlat pystyyn. Huominen kyllä huokaistaan ja sitten alkaakin lapsilla koulutie ja arki palaa normaaliin rytmiin, ihanaa!

Leipomuksia onkin nyt näin valtavien juhlallisuuksien jälkeen aika paljon jonossa odottamassa postausta. Aloitan kuitenkin uusimmasta, joka ei edes varsinaisesti ole leipomus.. Törmäsin alkukesästä ainakin Suklaapossun blogissa upeaan keksilinnaan. Idea jäi hautumaan ja nyt päätin linnan toteuttaa tytön kaverisynttäreille. Pientä linnaa lähdin tekemään mutta kyllä vain tähänkin melko paljon erilaisia keksejä kului.
Linnaan käytin Fanipaloja, kaakaovohveleita ja suklaatäytteisiä Ballerinoja. Fanipaloja kului kokonainen megapussi, muita jäi. Tarkkasilmäinen saattaa alimmaisesta kuvasta huomata seinärakennelman välistä pilkottavan "välikaton",  kertakäyttölautasen. Ilman välikattoa tornista olisi pitänyt rakentaa hurjan korkea, eikä se olisi pysynyt pystyssä.. En siis käyttänyt osien liimaamiseen mitään, kun kyseessä oli näin pieni linna. Isomman linnan osat kyllä kannattanee liimata esimerkiksi sulatetulla suklaalla..

Tämä linna oli kyllä todella nopea ja helppo toteuttaa! Erilaisia keksejä on kauppojen keksihyllyt pullollaan ja vain mielikuvitus on rajana..

4 kommenttia:

 1. Voi upeus miten hieno linna👍 Hienosti toteutettu 😊

  VastaaPoista
 2. Syötävän hyvä linna. Rakentaminen sujui hyvin, miten purkaminen? 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, senhän varmaan arvaatkin, että purkaminen kävi aika paljon nopeammin.. :D

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..