torstai 29. joulukuuta 2016

Rakkaudella tehty, ylpeydellä pidetty

Sain tässä jokin aika sitten Unelmalliselta otsikon mukaisen haasteen, joka alunalkaen on lähtöisin blogista DIY Stories. Haasteen ideana on esitellä yksi tai useampi itselle tehty juttu, joka on erityisen onnistunut.. Itse tehden kun ei aina saa sitä mitä haluaa, vaan joskus vain sitä mitä sattuu tulemaan.. Aina ei siis visio ja toteutus vain kohtaa vaan tulee niitä hutejakin.

Ihan mielenkiinnosta kaivelinkin menneitä ja poimin ne kaikista onnistuneimmat juttuni vanhoista postauksista. Loppujen lopuksi siitä ei nyt niin kauhean kauan edes ole, kun olen itselle alkanut villasukkia kummempaa tekemään. Joten kovin kaukaa eivät nämä kolme poimimaani ole.

Kesämekko viime kesältä. Mekko oli koko kesän ahkerassa käytössä ja olenpa käyttänyt vielä kesän jälkeenkin mustan pitkän neuletakin kaverina.

Pitkä neuletakki valmistui parin kuukauden aikana. Tässä takissa värien valinta onnistui ihan nappiin ja onnistuin välttämään sellaisia juttuja, joihin yleensä sorrun raidallista tehdessä.

Rusettilaukku. Pikkulaukku oli ollut jo pitkään to do-listalla ja keinonahka materiaalina houkuttanut kokeilemaan. Tätä laukkua ommellessa sainkin kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Tällä kertaa en nimeä haasteeseen ketään erikseen mukaan, vaan haasteen voi tästä napata mukaansa kuka vain. :)

Kaksi ihan onnistunutta itselle tehtyä vaatetta odottaa kuvaamista, joten niistä vasta myöhemmin. Seuraavaksi esittelyyn pääsee vuoden kestänyt virkkausprojekti ja joululahjajuttujen esittely taitaakin jäädä ensi vuoden puolelle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..