torstai 4. tammikuuta 2018

Babushka Roses

Ommellisen Babushka Roses on varmasti yksi kauneimmista ruusukuoseista ikinä ja sitä on ollut myynnissä monissa eri väreissä. Kahdenkin eri värisen kankaan kanssa jäin nuolemaan näppejäni, kun kankaat myytiin niin nopeasti loppuun. Niinpä tämän klikkasin samantien ostoskoriin kun sen löysin, etten vain jäisi taas ilman.

Tein siitä kummitytölle joululahjapakettiin mekon ja mekon kaveriksi kädentaitomessuilta ostamastani collegesta leggarit. Kun oma kaksivuotiaani kuuli kenelle olin mekkoa tekemässä, halusi hän samanmoisen kuin parhaalla kaverillaan. Kankaanlopusta sain kuin sainkin vielä hänelle samistelumekon kaverin kanssa. Vain etukappaleen jouduin leikkamaan kahdessa osassa.

Huvittava ollut seurata, miten jo kaksivuotiaalle voikin jostakusta tulla se paras kaveri.. Vaikka kaveri onkin niin paljon pienempi, ettei heillä oikein ole vielä edes yhteisiä leikkejä, niin siltikin tuo kaveri on selvästi hirmu tärkeä! ❤

Käytetyt kaavat:
Ottobre 1/2015 "Birdie Birdie" mekko 80 ja 92 cm (56 - 92 cm)
Ottobre 4/2014 "Playful Kitty" leggarit 80 cm (56 - 92 cm)

Kankaat:
Babushka Roses -joustocollege Ommellinen ja
violetti joustocollege Kangaskapina

10 kommenttia:

 1. No nyt on kyllä mahdottoman kaunis kangas ja hamekin! Ihana mallikin! 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, ruusuissa vaan on sitä jotain! ❤ Kiitos! :)

   Poista
 2. Suloinen pieni neiti, kaunis asu.<3 Ja tuo ystävyys kuulostaa niin ihanalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tätä ystävyyttä on kyllä itsekin niin hauska seurata. ❤

   Poista
 3. On kyllä kaunis kangas, ettei ihmekään, kun myydään nopsaan loppuun. Minullakin taitaa olla yhtä väriä kaapissa odottamassa. Kiva malli mekossa, näkyy hyvin nuo isot ruusut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, eihän se ihme olekaan.. Mulla on näitä nyt kolmessa eri värissä, ei passaa enää kovin paljon kurkkia tuonne verkkokauppaan.. :D

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..