torstai 11. tammikuuta 2018

Virkattu SikSak-peitto

Kesällä aloitettu, syksyllä valmiiksi saatu SikSak-peitto joululahjapakettiin kummitytölle. Tarkoitukseni oli tehdä samanmoinen myös toiselle isommalle kummitytölle, mutta koska tämänkin peiton valmistumiseen meni sen verran kauan, en olisi enää ennen joulua ehtinyt saada valmiiksi. Ehkäpä sitten ensi jouluksi..
SikSak-kuvion ohje täältä. Silmukkamäärää en tosin enää muista, eikä peiton lopullista kokoakaan tullut mitattua, sillä sen verran nopeasti se lähti valmistumisensa jälkeen pohjoisempaan Suomeen joulua odottamaan..
Tämä olikin vuoden 2017 käsintehdyistä joululahjoista viimeisin. Ja kuten joka vuosi, taas minulla on tarkoituksena aloittaa ensi joulun joululahjojen valmistaminen jo alkuvuodesta.. Jääpä nähtäväksi kuinka käy!

14 kommenttia:

 1. Kaunis peitto ja niin kivan värinen 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤ Aluksi kokeilin vielä harmaata näiden lisäksi, mutta se oli pakko purkaa kun ei oikein sopinut. Näin kolmella värillä tuli kiva! :)

   Poista
 2. Todella kaunis peitto! 💕

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis peitto! Ihanat väritkin 😍

  VastaaPoista
 4. Kaunis peitto, kauniit värit!
  MInä tässä ihastellen ihmettelen, miten reipas ja ahkera kummitäti sinä olet. NOin isoja projekteja teet kaiken muun rinnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsista.. Löysin kommenttisi vasta äsken, jostakin syystä se oli päätynyt roskapostikansioon.. Kiitos kommentistasi! ❤ Tällaisia töitä on mukava tehdä jos ei ole kiirettä, pieni pätkä kerrallaan. Niin ne valmistuvatkin vähän kuin vaivihkaa.. :)

   Poista
 5. Onpa mahtavaa kun jaksat tehdä kummitytölle noin kovatöisiä lahjoja, Tästä tulee varmasti aikaakestävä ja pidetty peitto. Tosi kauniit ja yhteensopivat värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ajoissa aloittaa ja pikkuhiljaa tekee niin ei tunnu yhtään isotöiseltä.. :) Toivotaan, että peitosta tykätään ja on päässyt käyttöön.. :) Kiitokset!

   Poista
 6. Oi miten kaunis lahja! Kiva väritys! :)

  VastaaPoista
 7. Minä sitten tykkään näistä siksak-peitoista ja haluan ehdottomasti kokeilla joskus itsekin tätä mallia! Tosi kaunis ja tyylikäs lopputulos tässä sinyn peitossasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksak on kyllä tosi nätti kuvio, ja tämä malli oli helppo oppia.. Kiitos! :)

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..