lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävänpäivä

Kolmelle ystävälleni virkkasin ystävänpäiväksi lapaset. Yhden kanssa nähdään viikoittain, toisen kanssa ehkä kerran kuussa ja kolmannen kanssa pari kertaa vuodessa. Kaikki ovat kuitenkin yhtä tärkeitä. Vaaleanpunaisten oli tarkoitus alun perin olla itselleni, mutta värit ei kuitenkaan olleet ihan omat. Niinpä päätin että koska ovat niin "ystävänpäivän väriset", laitanpa pakettiin.. Siitä sitten lähti ajatus, että jospa teenkin vielä kahdet niin saan kaikille ystävilleni pienen ystävänpäivämuistamisen. Vaikka idea tuli mielestäni ajoissa, meinasi aika silti tulla vastaan.. :)
 Vaikka nämä vaaleanpunaiset olivatkin jo kolmannet virkkaamani lapaset, ne olivat mielestäni vieläkin "koekappaleet".. Kuvion vuoksi jouduin noihin tummempiin lapasiin tekemään kavennukset erilailla ja kavennukset on niissä mielestäni kauniimmat. En kuitenkaan millään ehtinyt uusia tekemään joten nämäkin nyt päätyivät pakettiin..
Ja ne omat lapaset on muuten vieläkin tekemättä.. :)
 
Hyvää Ystävänpäivää!

8 kommenttia:

 1. Ihanat lapaset! Minusta nämä ei näytä ollenkaan harjoituskappaleille, vaan todellisen taitajan tekemiltä. Hyvää ystävänpäivää <3!

  VastaaPoista
 2. Mahtaa sinun ystäväsi tulla iloiseks, niin kauniita ovat. Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain kaikilta ihanat kiitosviestit joiden perusteella olivatkin iloisia! :) Kiitos Vaateviidakon Pirjo!

   Poista
 3. Kauniit lapaset ja kuviointi on ihana. Molempien sävyt on hienot. Hyvää ystävänpäivää sinullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvioon minäkin ihastuin ja siksi kai näitä on tullutkin tehtyä. :) Kiitos paljon Kanneli!

   Poista
 4. Ovatpa upeita! En ole edes tiennyt, että lapasia voi tehdä myös virkkaamalla. =) Juuri tuossa googlettelin pienen tytön lapasiin ohjetta, pitäisi ensi talveksi tehdä valmiiksi... vinkkiä? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut minäkään ennen nähnyt.. Nyt huvikseni googletin ja löytyyhän niitä vaikka minkälaisilla kuvioilla.. :) En osaa nyt muuta vinkkiä antaa kuin että google... Ensi talveen mennessä ehtii löytää vaikka mitä kivoja ohjeita.. :) Kiitos Hanna! :)

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..