maanantai 29. elokuuta 2016

365 SikSak-peitot

Vuoden alussa innostuin koko vuoden kestävästä virkkausprojektista, rivi päivässä. Vuodesta on jo suuri osa kulunut ja onpahan peitotkin ihan kivasti edistyneet. Joitakin päiviä on pitkin vuotta jäänyt välistä, yksittäisiä tai useampia peräkkäisiä. Joskus olen kirinyt välistä jääneitä rivejä toisena päivänä ja jotkin on vain jääneet kokonaan väliin. Heinäkuussa en saanut aikaiseksi virkata paria riviä enempää, mutta olen kyllä positiivisesti yllättynyt että näinkin pitkälle olen päässyt! :)
Värit peittoihin (teen siis kahta samanlaista peittoa samanaikaisesti, vuoropäivinä) olen ottanut HommaHuoneen värihaasteen mukaan. Eräätkin kerrat olen tullut tässä matkan varrella miettineeksi, olisiko joku vähemmän räikeä ja yksinkertaisempi väritys ollut parempi, mutta taitaa tämä ihan kiva sittenkin olla.. Pari kuukautta enää, niin peittoja voisi käyttää vaikkapa parisängyn päiväpeittona ja loput siksakit voisi virkata tyynyiksi, nekin rästiin jääneet rivit.. Vielä en kuitenkaan tiedä, minkälaiseen käyttöön nämä lopulta päätyvät.
Elokuun värinä haasteessa oli murretut sävyt. Minä valikoin lankahyllyltä syksyisiä värejä. Syksy on kyllä ehdottomasti mun lempparivuodenaika! Monet syksyisistä väreistä lukeutuu mun lempiväreihin.
Tässä kuussa peittoon virkkaamieni rivien värit näyttivät niin kivoilta, että kaikkia värejä oli haettava vähän lisää ja kaivettava kutimet esille. Minulla neuleet ja syksy vain kuuluvat yhteen! ❤

20 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen peitto tulossa. Kauniita sävyjä kaikki tyynni. 😚 Ihailen sinun suunnitelmallisuutta ja pitkäjänteisyyttä tässä projektissa. Huippu juttu! 👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämä projekti oli kyllä hetken mielijohde. Siksi vähän ihmettelen että matkassa ollaan vielä mukana.. :)

   Poista
 2. Niin huippuja nämä 😊👍 Todella kauniit värimaailmat sisällytetty näihin. Sinnikästä puuhaa 👏👏

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä se sinni on välillä vähän hukassa ollut.. ;)

   Poista
 3. Aivan huippu peitto kyllä tulossa! Voi että kun tekisi itselläkin mieli jotain käsitöitä tehdä, mutta nyt menee tunnit raksahommiin ja muuhun pakolliseen. Vaikka eräänlaista käsityötähän se seinien maalaaminen ja käsittelykin on, mutta silti kaipaisi näin syksyn tullen vähän muutakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Sulla on siellä vähän erimoista käsityötä tällä hetkellä. :)

   Poista
 4. Niin kaunis tuo peitto ja ihanan iso :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuossa on kaksi peittoa vierekkäin, vaikka kyllä yksittäinkin peitot ihan kunnon kokosia on.. Sellaisia joihin voi ihan kunnolla kääriytyä. ❤

   Poista
 5. Niin kaunis peitto <3 Ja miten isokin vielä!! Ei voi kuin ihastella, mulla olis loppunut innostus noin ison projektin kanssa jo ensimmäisten rivien jälkeen. En meinaa saada virkattua vauvan peittoakaan loppuun, joka on nyt työn alla :-s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olen yllättynyt miten vähän mulla loppujen lopuksi on vuoden aikana rivejä jäänyt välistä. Tarkalleen ottaen 33 riviä! :) Nyt olen koittanut kirittää viikonlopun rivit jo etukäteen, kun tiedän etten silloin ehdi niitä virkkaamaan..

   Poista
 6. Ooh, menin kyllä sanattomaksi. Upeita peittoja tulossa kaksin kappalein. Minusta nuo on just hyvät noin. Elokuun sävyt miellyttää silimääni kovasti, joten tuo neulekin näyttää oikein hyvältä. Minä neulon ympäri vuojen, mutta syksyllä homma aina "räjähtää" käsiin totaalisesti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiva kulla!

   Se on kumma, mikä siinä syksyssä oikein on kun neulominen vie juuri silloin niin mukanaan.. :)

   Poista
 7. On kyllä nätti peitto ja sen tekijä :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat värit ... ;o)

  VastaaPoista
 9. Onpa kiva, kun vilautit tätä 365 projektia! Aivan ihanat värit, minusta virkattuihin peittoihin sopiikin tosi kivasti monet värit, kuuluu jotenkin niiden luonteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ollut kyllä mielenkiintoinen projekti. :) Positiivista on se, että peitot ei ole kokonaan hautautuneet kaapinperälle vaikka välillä koko homma onkin kyllästyttänyt! Ehkä kuitenkin opin, että näin pitkään projektiin en ihan heti taida mukaan lähteä.. ;)

   Poista
 10. Mahtavan näköinen peitto! Vaikuttaa mielenkiintoiselta projektilta :) Ehkä pitäisi joskus itsekin kokeilla riittäisikö kärsivällisyyteni koko vuoden kestävään projektiin, vahvasti kyllä epäilen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä tämä projekti on kyllä ollutkin, mielenkiintoinen! :) Minä en alkaessani epäillyt hetkeäkään, jaksanko koko vuoden. Ajattelin vain että rivi päivässä, helppo juttu..

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..