perjantai 14. marraskuuta 2014

Bodyja tarpeeseen

Minulla oli pari mukavanlaatuista ongelmaa: kangaslaatikko alkoi pursuta yli niin, että parempi puoliskoni jo huomautteli asiasta. Lisäksi nuorimmaisella alkoi bodyt käydä pieniksi.. Vapaailtanani sitten tartuin mieluusti molempiin ongelmiin ja ompelin pojalle ensihätään pari bodya. Lisäksi sain ensimmäisen joululahjaompeluksen tehtyä, mutta siitä kuvia vasta joulun jälkeen.. :)
Molemmissa bodyissa kankaat on edellisten ompelusten jämiä. Iki-ihanasta leija-kankaasta ompelin siskon pojalle bodyn ja paidan, ja sain pitää loput kankaat. Sain siitä vielä etukappaleen ja vähän hihaankin. Sininen osuus tästä bodysta on miesten t-paidasta jonka äitini lykkäsi viimeksi siellä käydessä mukaani kun sille ei ollut käyttäjää.. Resorit taitaa olla alkujaan kangastukku.com:ista, samoin kuin nepparit.
Toisen bodyn kuosi on alkujaan tokaluokkalaisemme valitsema - ompelin ennen koulun alkua koululaisille t-paitoja joihin tilasin heidän valitsemiaan kankaita. Oikeastaan en kauheasti välitä merirosvo- ja pääkallokuvioisista kankaista, mutta tässä kuva on melko kesy joten huolin kuosin myös pienemmän bodyyn..
 Merirosvo-kangasta oli reilusti, se olisi riittänyt koko bodyyn ja siltikin sitä olisi jäänyt, mutta halusin välttämättä tuon pallokankaan tähän kaveriksi. Ja sitä oli sitten sen verran vähän, että jouduin tekemään ylimääräisen ompeluksen tuohon rinnuksiin..
Nurjalta näkyy paremmin miten tuo takimmainen etukappale on lyhyempi.. Toisessa bodyssa etukappale on siis kaksinkertainen. Tämän bodyn kankaat ja nepparit on kangastukku.com sekä kankaita.com.
 
Kaava: Ottobre 1/2012 "Happy Squirrel", koko 74 cm.


2 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita:-). Kyllä lopputulos vaan tahtoo olla usein parempi kun tekee kankaan lopuista. Kivasti olet yhdistellyt näitä kuoseja:-) . Erittäin mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se vaan tahtoo olla. :) Kiitos Kanneli! Mukavaa viikonloppua myös sinulle! :)

      Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..