sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Kakku, joka ei ihan onnistunut ja väläytyksiä tulevasta

Kysyin puolisolta, että tarviiko isäinpäiväksi olla ihan välttämättä täytekakkua vai kävisikö minttuinen kuivakakku.. Se sopi, ja päätin kokeilla hyvän oloista minttukakun reseptiä joka löytyy uusimmasta Leivotaan-lehdestä. Mikä pettymys! Ohjeen mukaan laitoin kakkuun piparminttuaromia, jälleen kerran todetakseni että ei siitä vaan tule hyvää.. Kyllä rehellinen minttusuklaa olisi ollut tuhat kertaa parempi tähän.. Päällinen ei jähmettynyt sitten millään joten heitin sekaan vähän tomusokeria.. Enpä nyt sitten julkaise mitään ohjetta, mutta se löytyy siis tuosta lehdestä, Leivotaan 6/2014. Ohjetta muokkaamalla siitä varmasti saa käyttökelpoisen..
 
Minulle harvinaista on että teen montaa virkkaus- tai neuleprojektia samanaikaisesti, mutta nyt olen saanut aloitettua "joululahjapajaa" ja samanaikaisesti neulon itselle paperinarusta kransseja.. Pienimmän päikkäriaikaan ja kotosalla ollessa etenee ensimmäinen paperinarukranssi..
 
  Pienempi joululahjavirkkaus on helppo ottaa mukaan vaikkapa kyläilyreissulle..

 
Hiljaa hyvä tulee, sanotaan!
 
Vanhat pullot on minusta niin ihania kynttilänjalkoina!
 
Hyvää isäinpäivää!


6 kommenttia:

 1. Kakku näyttää kyllä mahdottoman herkulliselta. Harmi kun ei ohje oikein toiminut. Paperinarukranssit on kyllä niin kauniita. Itse olen vähän oikaissut materiaalin suhteen:) Kanaverkko toimii myös aika mainiosti, mutta ei todellakaan vedä vertoja aitoon paperinarusta tehtyyn. Mukavaa isänpäiväiltaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän muokattuna siitä saakin oikein herkullisen.. :) Harkitsin myös kanaverkkoa kun näin sen sinun tekemäsi, mutta kuitenkin halusin kokeilla tuota paperinaruakin. Nyt on täytynyt pitää muutama päivä taukoa neulomisista kun alkoi hartiaseutu jumittua niin pahoin.. Kiitos Kanneli! :)

   Poista
 2. Minulla on ollut myös ongelmia saada Leivotaan lehden ohjeilla onnistumaan... Ei ole paljon aikaa kun yritin jotain pikkuleipiä ja jouduin laittamaan jauhoja hurjasti ohjetta enemmän että sain leivontaan taikinan.
  Mitenhän mun lahjatavarat käy, en ole saanut oikein mitään vielä aikaan... Kiire taas tulee :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat tuossa lehdessä on niin herkullisen näköisiä ja montaa olen kokeillut, osa on onnistunut mutta luvattoman monta on sitten sellaisia että vaativat jotakin muokkausta.. Se on harmi, kun ohje ei toimi.. Muuten on kyllä ihana lehti.. Jouluun on enää vähän aikaa.. Kyllä tulee tälläkin tontulla kiire... :) Kiitos RyytimaanMinna!

   Poista
 3. No onpa ollut mutkia matkassa, harmi! Kakku kyllä on erittäin komean näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni kakku päältä kaunis... Kiitos Kirsi!

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..