perjantai 30. tammikuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria!

Sain mukavan haasteen Hannan Namit-blogin Hannalta.. Haaste on lähtöisin Tipulassa-blogista, josta alla olevat säännöt on suoraan kopioitu.
 
Säännöt ovat yksinkertaiset:
- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän).
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)
 
--------------------------------
 
Aika moni näyttää jo saaneen tämän haasteen, mutta onneksi se ei sääntöjen mukaan ole este haastamiselle! Niinpä minä haastan mukaan seuraavat blogit:
 ja heitän haasteen vielä takaisin
Hannan Nameihin ;)

Jätäthän kommenttia jos otat haasteen vastaan. Postiosoitteesi voit lähettää s-postiini (raisanreseptit@gmail.com).. :)
 


8 kommenttia:

 1. Wau! Kiitoksia kovasti :). Lähetäthän minulle postiosoitteesi, niin saan sitten ensi viikon aikana ilahduttaa sinua <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. S-postia laitettu. Mielenkiinnolla odotan millä sinä minua ilahdutat. :) (Tämä ajatuskin on jo ilahduttanut kovin paljon! :) ) Kiitos HannaMi!

   Poista
 2. Lämpimät kiitokset Raisa P <3 Otan haasteen vastaan, mutta tulen tekemään sinulle varmaan samoin kuin Hanna Mi:llekin, että heitän pallon sinulle takaisin, niin saan ilahduttaa sitten vuorostaan sinua :) Meinaa nämä arkipäivät olla niin kiiruisia, että en uskalla kovin laajasti lähteä haastamaan muita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Näin mukava haaste onkin kiva saada takaisin! :) Kiitoksia Kanneli! :)

   Poista
 3. Kiitos haasteesta, otan tämän mielelläni vastaan! Ehkä voisin pari haastettavaa keksiäkin, vaikka vähän sama tilanne kuin Kannelilla, että hirmu kiireistä on aikataulujen kanssa. Haasteen heitän kyllä sinulle takaisin ainakin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! :) Kiitoksia, mielelläni otan haasteen takaisin! :) Kiitos RyytimaanMinna! :)

   Poista
 4. Kiitos yllätyksestä. Siitä myöhemmin tulee ihan postauskin ja sinun yllätyksesikin pääsee matkaan, kunhan ensin saan nuo Lounais-Suomen Partiopiirin talvimestaruuskisat pois päiväjärjestyksestä. 77 joukkuetta on ilmoittautunut eli tiedossa on pitkä päivä rastilla metsän siimeksessä kunnes kaikki on saatu tuomaroitua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, kiva jos posti ilahdutti! :)

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..