keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Virkattu ja huovutettu pannunalunen


Joskus kauan sitten tein vaaleanpunaisesta Novitan Huopasesta lapaset. Jämälangat ovat odottaneet jo kauan pääsemistään laatikonpohjalta johonkin muotoon.. Muistelin nähneeni joskus jossakin ohjeen virkattuun ja huovutettuun kukan malliseen pannunaluseen. Vaan eihän sitä ohjetta meinannut millään löytyä.. Googlaamalla ei löytynyt äkkiseltään mitään sellaista mitä hain. Seuraavaksi selailin kaikki omistamani Novitan lehdet ja sieltä löytyikin sopiva, sovellettava ohje. Ohjeen mukaan tehtynä alusesta olisi tullut yksivärinen, mutta halusin keskustasta eri värisen. Nyt valmista alustaa katsellessa huomaan että valkoinen osio olisi voinut olla vieläkin isompi, mutta tässä vaiheessa se on vähän myöhäistä.. :) Vaaleanpunaisen langan sain menemään kokonaan, mutta valkoista jäi vielä pienet rippeet..
Ohje: Novita Talvi/2013
Lanka: Novita Huopanen, luonnonvalkoinen ja vaaleanpunainen
Koukku: nro 8
 
Sydämellinen tervetulotoivotus uusille lukijoille! :)

10 kommenttia:

 1. Voi kun kaunis. Ihana tuo huopunut pinta :-)

  VastaaPoista
 2. Tuollaisiahan voisi tosiaan itsekin tehdä, kiitos ideasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppo ja nopea virkkaus, pyykkikone huovuttaa puolesta.. :) Minä kyllä haluan vielä toisen tällaisen.. :) Kiitos Krista! :)

   Poista
 3. Tuohan oikein piristää keittiötä!

  VastaaPoista
 4. Ihanan pirteä pannunalunen! Väri on oikea herkku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on minustakin tosi kiva. Toivottavasti tuota väriä saa vielä, olisi kiva tehdä toinen samanlainen ja -värinen. Kiitos Hanna Mi! :)

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..