Keskimmäisen tyttären 4-vuotis synttäreitä juhlittiin eilen. Tein taas suolaiseksi tarjottavaksi vähän ruokaisampaa salaattia. Googlaamalla etsiskelin taas vinkkejä mitä salaattiin laittaisin.. Salaatin tein gluteenittomana jotta sopi kaikille vieraille. Jokin aika sitten Lidlissä käydessäni siellä jaettiin kassalla ilmaiseksi kaikenlaisia purnukoita ja minä satuin saamaan pippurisen sinappikastikken.. En tiedä miksi niitä jaettiin, sillä päiväystä tuossa kastikkeessa on aina heinäkuulle saakka. Tuo purnukka oli vain jäänyt odottamaan, milloin keksisin sille käyttöä.. Nyt huomasin kesken salaatinteon, että sinappi onkin loppu. Niinpä kokeilin miten tuo kastike tähän sopii. Hyvin sopi, eikä mitään mausteita tarvinnut enää erikseen lisäillä..
Kinkkupastasalaatti
n. 4l
400 g gluteenittomia makaroneja
2 pss (à 230 g) kinkkusuikaleita
2 punaista paprikaa
2 maustekurkkua
1 tlk (340 g) maissinjyviä suolaliemessä
1 iso tlk ananaspaloja
400 g salaattijuustokuutioita
2 prk (à 200 g) kermaviiliä
½ prk (à 200 ml) pippurista sinappikastiketta
Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä. Kuutioi paprikat ja maustekurkut. Valuta maissinjyvät, ananaspalat ja salaattijuusto. Sekoita kaikki salaatin ainekset yhteen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..