keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Naamareita

Tehdessäni tytöille leopardinaamaria, pähkäilin kovasti mistä ihmeestä teen kaikille muille halukkaille naamarit.. Muistinpa sitten kaapissa olevat huopalevyt ja nähneeni jossakin blogissa sellaisista tehtyjä naamareita. Pikainen blogikierros (pikainen, sillä heti ensimmäinen blogi oli oikea!) ja Valkoinen talo tarinoi-blogista löytyi useampikin malli naamarille.. Kolmeen naamariin löysin kaapista tarvikkeet ja tässä ne nyt ovat, kaikki jollakin tavalla silmävikaisia..
 Pupujussi, jolla kuvanottohetkellä ei ollut vielä kuminauhaa. Silmät oli tosi vaikea leikata siististi, tähän en saanut millään leikatuksi pyöreitä silmän aukkoja..
 Pikkupöllö, jonka silmät menivät vähän ruttuun.. Sopivan väristä huopaa ei ollut joten käytin pöllön silmiin vihreää trikoota. Tiesin odottaa jo ennakkoon että ruttuun tulee menemään, koska kaksipuoleista liimaharsoa oli niin vähän etten raaskinut sitä käyttää.. Ja oranssiakin olisi ollut pienen pieniä, juuri nokan kokoisia paloja mutta löysin ne vasta tämän valmiiksi saatuani eri paikasta missä muut levyt olivat..
 Ja nallekarhu, josta tuli mielestäni kaikista söpöin, mutta nallen silmät, nenä ja suu olisivat kaikki saaneet olla hiukan alempana jotta naamaria olisi saanut nostettua hieman ylemmäs..
Näitä oli mukava tehdä ja mahdollisesti näitä voisi (vähän kaavoja muokkaamalla) joihinkin kevään myyjäisiin vielä tehdäkin.. Kaavat on omat mutta idea lainattu.
 
Osaisiko joku muuten kertoa, kuuluuko Tigerin valikoimiin tällaiset huopalevyt? Tilaamallahan saisi, mutta viitsinkö..8 kommenttia:

 1. Ihania:-) Nämä on kyllä varmasti lasten leikkeihin suosittuja. En ole koskaan kokeillut tehdä tuosta huovasta mitään. Meilläpäin on tosi huonosti askarteluliikkeitä ja netistäkään en ole koskaan tilannut:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitähän saisi vaikka mitä hahmoja, kun olisi kaiken värisiä huopalevyjä.. Näihin käyttämäni huopalevyt olin aiemmin tilannut ja paksuus oli alkuperäiseen tarkoitukseensa liian ohutta, mutta näihin juuri passelia (3mm).. Täytyy käydä katsomassa paikallisten liikkeiden tarjonta, toivottavasti löytyy! Kiitos Kanneli!

   Poista
 2. Tosi veikeät naamarit, leikeissä varmasti mainiot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko ajan ovat kyllä käytössä.. :) Kiitos Hannariina!

   Poista
 3. Tosi ihania ja lasten leikeissä ihan parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paremmin kyllä leikeissä kestävät kuin paperiversiot.. Kiitos Krista! :)

   Poista
 4. Hauskat ja suloiset naamarit! Minulla tulee niin harvoin käytyä Tigerissä, ehkä kahdesti vuodessa. Ei nyt äkkiseltään satu mieleen, että olisin nähnyt siellä huopalevyjä.Tosin sielläkin on paljon kaikkea pientä sälää :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyisi vain lähteä ja kiertää kaupungin askarteluliikkeet, luulisi nyt sentään jostain löytyvän.. :) Tällä hetkellä elämä on jotenkin kovin kiireistä eikä ruokakauppaa kauemmas tunnu millään selviävän.. Kiitos Hanna Mi! :)

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..