keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Spot Fish - t-paita

Tällä ja ensi viikolla on ystäväni vuoro olla töissä ja minun vuoroni hoitaa lapsia. Maanantaina yksi hoitolapsista oli kipeänä ja näin ollen minä sain yllättäen ylimääräisen vapaapäivän.. Mitäpä muutakaan sitä tekisi kuin kaivaisi ompelukoneen ja saumurin esille.. (tai kyllähän tekemistä aina olisi, mutta ei mitään niin mukavaa..)
Olen viime aikoina leikellyt useampiin paitoihin ja bodyihin kappaleita valmiiksi ja nyt sain niistä pari ommeltua valmiiksi, kuten tämän t-paidan.
Kaava: Ottobre 3/2014 "Spot Fish" 74cm (62 - 92 cm)
Kankaat: kangastukku.com
 
 Samasta kuosista sain ompelun osalta valmiiksi myös pienen bodyn. Tähän mennessä kaikki Porin kivijalkakaupat ovat myyneet pelkkää eioota kun olen käynyt kyselemässä neppareita, joten sekin tänään valmistunut body on vielä niitä vaille.. Ei taida olla neppareiden hankintaan muuta vaihtoehtoa kuin tilaaminen.. Onko jollakin lukijoista kokemusta KAM-neppareiden käytöstä bodyissa? Ne olisivat niin paljon edukkaampia kuin rengasnepparit, mutta kun ei ole minkäänlaista kokemusta niistä, en ole vielä arvannut niitä tilata.. No, tuohon bodyyn palaan sitten kun saan ne nepparit hankituksi ja kiinnitetyksi.
 
Mukavaa huhtikuun alkua kaikille ja lämpimästi tervetuloa uusille lukijoille!

8 kommenttia:

 1. Ihana paita ja tosi kiva kuosi. Voi kun olen niin huono muistamaan neppareiden nimiä mitä olen käyttänyt. Prymin pihdeillä niitä olen painanut. Nyt ostin muovisia neppareita, joita noilla pihdeillä voi myös laittaa, mutta en ole vielä testannut. Pienet osat piti mukaan ostaa, joiden avulla kiinnittäminen onnistuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuosi on minustakin niin kiva. :) Törmäsinkin juuri googlaamalla muovisiin Prymin neppareihin ja samantien laitoin tilauksen matkaan.. En tiennyt aiemmin että Prymilläkin on muovisia neppejä. Muoviset olivat sielläkin edukkaampia kuin rengasnepparit.. Tilasin samalla ne Prymin pihdit ja niihin ne pienet osat.. Saapa nähdä ovatko muoviset sitten käteviä.. Ajattelin että jos eivät bodyissa käytettäviä olekaan niin ihan varmasti neppareille jotakin muuta käyttöä löytyy.. :) Kiitos Kanneli!

   Poista
 2. Ihan kuosi ja väritys paidassa. Näin keväällä on kiva katsella raikkaita käsitöitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät ja kesä kuosista tuleekin mieleen.. :) Kiitos Vaateviidakon Pirjo!

   Poista
 3. Ihana paita ja kuosi myös! Mielelläni sitten kuulen kokemuksia noista tilaamistasi neppareista, minunkin pitäisi sukuun piakkoin syntyvälle pienelle jotain vaatetta ommella ja neppareita tilailla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei nepparit ehtineet tulla, mutta toivotaan että heti pääsiäisen jälkeen tulevat. Kerron kyllä kokemukseni sitten! :) Kiitos Hanna Mi!

   Poista
 4. Niin kivat keväiset värit tuossa norsupaidassa, norsut on kyllä aina yhtä ihastuttavia :). Neppari-asiaan en osaa sanoa mitään, toivotaan että tilaamasi nepparit ovat sopivia käyttötarkoitukseen. Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä aina tainnut tykätä norsu-kuoseista, siksi tämäkin varmaan ihastutti ja sitä tuli tilattua. Toivotaan että nepparit on toimivia! Kiitos, ja hyvää pääsiäistä myös sinulle, Krista! :)

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..