torstai 30. kesäkuuta 2016

Toppi ja shortsit kummipojalle

Tänään kolme vuotta täyttävän kummipojan synttärilahjatoive oli selkeä: Salama McQueen tissiliivit ja -mekko! Vähän aikaa tämä kummitäti kyllä joutui ajatustyötä tekemään ennen kuin keksi, miten kyseinen toive toteutettaisiin.. :D Ajattelin tuon tissiliivi-toiveen tulleen isosiskon bikiniyläosan myötä.. Hihaton toppi olisi näin ollen aika lähellä sitä ja pojalle passeli. Topin kaveriksi sitten ihan vain shortsit. Katsoin vähän leveämmän mallin, josko menisivät "hameena", mekon korvikkeena.. Epähuomiossa sitten vain piirsin shortsien kaavat numeroa pienemmässä koossa kuin oli tarkoitus.. Niin, että onneksi olivat vähän leveämpää mallia.. Salama toteutui tällä kertaa helposti ihan vain valmiilla silityskuvalla.
Kaavat: Ottobre 3/2014 
Shortsit "Grasshopper" 92 cm (92 - 140 cm)
Toppi "Gecko Games" 98 cm (98 - 134 cm)   
Kankaat: tilkkulaatikosta
Silityskuva: Porin Nauha ja Nappi

4 kommenttia:

 1. Hih, olipas hauska toive, siinä sai kummitäti tosiaan hieman mietiskellä toteutustapaa :). Kiva sortsiasu, menee vaikka yöasuna, jos hellekelejä ei tälle kesälle riitä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä ihan parhaita toiveita, joita joutuu vähän pähkäilemään.. :)

   Poista
 2. Voi että, miten mainio toive :D! Ja toteutus on kyllä hieno. Varmasti tulee olemaan kovassa käytössä. Noi valmiit silityskuvat ovat loistavia, minäkin olen niitä joskus käyttänyt. Nopeasti saa kivan kuvan vaatteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! :) Silityskuvat on kyllä käteviä ja lapsille mieluisia.. Nopeus ja vaivattomuus on joskus paikallaan..

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..