lauantai 28. helmikuuta 2015

Pipoja

Useampikin työkavereista on pyytänyt tekemään pipoja. Niinpä tilasin muutamia kankaita ja nyt vapaaviikolla parina päivänä ompelin ihan urakalla pipoja. Nämä lähtevät sitten maanantaina mukanani töihin. Ihan kaikkia en kuitenkaan raaskinut pelkästään pipoiksi leikellä, vaan tein mm. tunikan ja mekon. Ja vielä on tarkoitus ainakin muutamia bodyja ommella, kunhan seuraavan kerran saan nipistettyä vähän ompeluaikaa.. Kaksi alimmaista lasten pipoa on itse asiassa tokaluokkalaisemme ommellut. Innostui tekemään ensin nuorimmaiselle synttärilahjaksi pipon. Ja kun huomasi miten helppoa pipon tekeminen on, teki vielä itselleen ja sitten vielä nämä kaksi. Ja oli kovin huolissaan kun meni ensi kertaa uudella pipolla kouluun, että kehuukohan kukaan.. :) Ja oli tyytyväinen kun pipoa oli luokkatoverit kehuneet.. :)
 
Lasten pipot:
Aikuisten pipot:
Kaava: oma
Kankaat: kangastukku.com
 
Huomenna meillä onkin nuorimmaisen 1-vuotissynttärit. Ensi viikolla siis luvassa ainakin pari kakkuohjetta ja synttärilahjan paljastus. :) Myös kahtena seuraavana viikonloppuna meillä on synttärijuhlia, joten reseptejä on luvassa vielä ensi viikon jälkeenkin. Ja jo etukäteen harmitellakseni ompeluaika voi jäädä aika minimaaliseksi..
 
Mukavaa viikonloppua ihan jokaiselle!


8 kommenttia:

 1. Nyt alkaakin olla kovasti uusien pipojen tarve, on kelit jo sen verran lämmenneet. Hyvännäköisiä pipoja olette tyttärenne kanssa tehneet. Ihana kun hän on innostunut myös ompelusta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on koko talven ollut trikoinen pipo käytössä, ja koululaisilla myös.. On ollut niin oudon lämmin talvi.. :) Tuo meidän tokaluokkalainen on muuten poika.. =) Mutta olen oikein iloinen kun hänkin on innostunut ompelemaan! :) Kiitos Kanneli!

   Poista
 2. Ihania kankaita! Varmasti mieleisiä ja "katu-uskottavia" pipoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kankaat oli minustakin kivoja. Aina vähän jänskää kun tilatessa ei voi olla ihan satavarma mitä saa.. Kiitos Vaateviidakon Pirjo!

   Poista
 3. Onpa ihanat kankaat tuosa keskimmäisessä kuvasssa, norsuja ja maatila.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain. Kummastakin oli pakko leikata bodytkin vauvalahjoja varten.. :) Kiitos Johanna!

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..