maanantai 29. syyskuuta 2014

Body vauvalahjaksi

Lapsemme saivat 40:nen serkun. Vauvalahjaksi tekaisin bodyn Ottobren (4/2014) Sausage Dog -kaavalla, koossa 68 cm. Kankaiksi valikoitui jämäkankaista nämä, joista oli jäljellä sopivan kokoiset (= riittävän isot) palat.. Hihat on leikattu taasen poikittaiseen langansuuntaan.
 
Huomaako muuten kukaan hihoissa mitään outoa?
 
 
 
 
Body on ollut jo hetken aikaa valmiina, odottanut vain neppareita. Eilen kaivoin nepparilaatikon esille aikomuksena lyödä nepit paikoilleen.. Mutta tietenkin kaikki vasarat oli juuri silloin hukan teillä.. Tänä aamuna sitten päätin että kokeilenpa tavallisilla pihdeillä (enpäs nyt muistakaan mitkä nämä pihdit ovat nimeltään).. Sain kuin sainkin nepparit puristettua näillä pihdeillä paikoilleen, vain kolme "rengasta" meni huti.. Käytin aluksi apuna paketin mukana tulevia muovilätysköitä (jotka siis tarkoitettu vasaran kanssa työskentelyyn) mutta puristin nepparit kunnolla paikoilleen näillä. Ja totesin että pakko hankkia ne oikeat nepparipihdit, kun nämäkin jo helpottivat huomattavasti tuota neppareiden kiinnittämistä..
 
 
Kaava: Ottobre 4/2014 Sausage Dog
Kankaat ja tarvikkeet: kankaat kankaita.com, nepparit kangastukku.com


2 kommenttia:

  1. Kivan mallinen tuo olan neppariseutu. Enpä muuten hoksaa äkkiseltään mitään outoa hihoissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kivan mallinen, ja oli olevinaan helpompi ommeltava kuin sellaisen "tavallisen" bodyn nappihalkio.. Kuva tietenkin on vähän huono, kun liput ei näy kunnolla.. Mutta sen toisen hihan olen leikannut vahingossa "ylösalaisin", katso vaikka Espanjan ja Yhdysvaltain lippuja.. :) Kiitos kommentista Kanneli!

      Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..