perjantai 5. syyskuuta 2014

Mummulan "aarreaitan" kätköistä

Olin pienimpien kanssa viime viikonlopun vanhempieni luona, ja samalla kävin jälleen kerran läpi mummulan "aarreaitan" eli vaatehuoneen.. Saaliini oli tällä kertaa aika iso: neljä muovikassillista sisarusteni pieneksi käyneitä tai muuten vain hylkäämiä collegevaatteita ja vanhoja verhoja ym..
 

Näistähän saa tehtyä vaikka mitä! ;) Ja tässä vasta osa.. 
 
Tuossa vasemmanpuoleisessa kuvassa päällimmäisenä äidin ja isän ensimmäisessä kodissa olleet verhot (jos oikein muistan). Tuo kangas on minun silmissäni ihan selvästi takkikangasta.. :)
 
Yksi vanhoista vaatteista pääsi eilen silputtavaksi, ja siitä valmistui tytölle mekko / tunika.. Nyt pidensin helmaa reilusti, ja nyt tätä voi jo sanoa mekoksi.. :)
 

 Kohdistus meni tässä ihan vahingossa nappiin..                                            Hups, vähän tuli pitkät hihat.. :)           

 
Hihoista tuli hiukan pitkät.. Leikkasin hihat vanhan vaatteen hihoista ja ajattelin säästää yhden työvaiheen kun leikkaan siten että hihojen käänteet on jo valmiina.. Ajatuksena hyvä, mutta olisi pitänyt huomata jättää ottamatta kaavassa valmiina oleva kääntövara mukaan.. =D Nyt tuli vähän pitkät, mutta menee käännettynä ihan hyvin.. Lyhennän myöhemmin jos alkaa häiritsemään.. Kangas oli ihanan ohutta Marimekon trikoota.. 
 
Kaava: Ottobre 1/2014 "Princess Owl" 104 cm (kavennettu reilusti helmaa ja pidennetty 122 cm mukaan)
Kankaat: kierrätyskangas, trikoo Porin VT-tukku
 
Ps. Pikkusisko (2v) riisui jo paitansa päältään ja sanoi että "mullekki".. :) Hmm.. mahtaisko kangasta riittää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..