tiistai 2. syyskuuta 2014

Vauvalahja alias murheenkryyni

Tämän bodyn kanssa on kyllä hermoja koeteltu.. Tai ei itse bodyn mutta noitten neppareitten!! Body on ollut valmiina jo hyvän aikaa, mutta nepparit loppui silloin ja vasta nyt sain lisää neppareita. Ajattelin ihan nopeasti vaan lyödä nepit paikoilleen tähän ja yhteen toiseen bodyyn, muttei se ihan äkkiä käynytkään.. Ja varmaan enemmän meni neppareita roskiin kuin tähän bodyyn tarvittiin.. En tiedä, en laskenut.. Onko jollakin kokemusta niistä nepparipihdeistä, onko ne paremmat kuin paukuttaa vasaralla tuon muovilätyskän kanssa?
 
No, joka tapauksessa.. Body on vauvalahja miehen siskonpojalle. Toivottavasti vielä mahtuu kun lahjan valmistuminen on vähän venähtänyt ja poika tietenkin siinä samalla.. Kaavassa alaosa oli erilainen kuin bodeissa tavallisesti, siksipä valitsin kokeiluun juuri tämän kaavan. Tähtikangas ei olisi ihan riittänyt koko bodyyn (ja ehkäpä se olisi ollut aika tylsäkin) joten leikkasin hihoihin pätkän sinistä trikoota. Hihojen trikoo ja resorit on kyllä ihan eri sinistä, mutta tähdet ja resori oli melkolailla samaa väriä..

 
Kaava: Ottobre 4/2014 "Sausage Dog" 68 cm (56 - 92 cm)
Kankaat & tarvikkeet: tähtikangas, resori ja nepparit kangastukku.com,
sininen trikoo kankaita.com

2 kommenttia:

  1. Ihana body :) Nepparipihdit ovat todella kätevät. Tykkään niistä tosi paljon ja ne helpottavat neppareiden kiinnittämistä valtavasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytynee kyllä sitten hankkia sellaiset nepparipihdit.. Jospa niistä neppareista sitten päätyisi suurin osa vaatteeseen eikä roskiin.. :) Kiitos Kanneli!

      Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..