torstai 17. joulukuuta 2015

Enkeliverhot - Luukku 17

Vuosi (vai jopa kaksi?) sitten ostin joulun jälkeen Eurokankaan alesta useamman metrin enkelikangasta. Suunnitelmaa ei ollut, mutta "koska halvalla sai", 3€/m. Tänä jouluna punainen väri on jostain syystä ollut minulle "punainen vaate", melkein ahdistuksen aihe. Miksikö? En tiedä! Punainenhan on yksi lempiväreistäni! Mutta enpä vain tahtonut millään saada vaihdetuksi olkkariin jouluverhoja, ne kun olivat punaiset.

Yhtenä aamuna kuitenkin päätin että päivän ohjelmaan kuuluu verhojen vaihto! Ja pian löysinkin itseni ompelemasta uusia verhoja.. :D Oudolta näytti alkuun vaaleat kappaverhot tummien paneeliverhojen jälkeen. :) Mutta voi, kun tykkään..

12 kommenttia:

 1. Onpa herttainen kangas. Vaaleat verhot kyllä yleensä avartavat kivasti, itse olenkin vaaleiden verhojen ystävä ympäri vuoden :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta. Meillä mies ostelee useammin verhoja kuin minä ja on näemmä tykästynyt tummiin kun aika monet niistä on olleet tummia.. :)

   Poista
 2. Herttainen, vähän vanhanaikaisen näköinenkin tuo kangas kauniissa kapassa. Meillä on vaaleat verhot ikkunoissa ympäri vuoden. Toisinaan vaihdan talveksi ne pellavaisiin ja kesällä taasen pitsisiin tai sifonkisiin kevyempää ilmettä antamaan. Vaalea väri avartaa niin kovin, etten varmaan muunvärisiä enää osaisi käyttääkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaaleat verhot on kauniit ja sopii ympäri vuoden! :)

   Poista
 3. Tosi kauniit ilmavat ja talviset verhot :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan valoisat, jouluisat, talviset, herkät! :)
  Kyllä aika tavaran kaupihtee, sanoisi äitini. <3

  VastaaPoista
 5. Kauniin keveät verhot ja kuviokin on tosi nättiä. Minäkin ompelin tänä jouluna uuden verhon kaapissa monta vuotta pyörineestä verhokankaasta :D. Tosin se on kylläkin punainen, väri, jota meillä ei ole aiempina vuosina juurikaan ollut. Lapsen myötä jotenkin se punainen on hiipinyt meidän jouluun tonttuineen ja muine hassutuksineen. Kaipa sitä 15 vuotta hillityn, valkea-harmaan joulun viettäneenä jo kaipaa vähän väriä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Meillä on ihan aina ollut jouluna sitä punaista, minulle on nyt tainnut käydä päinvastoin että nyt se alkaa vähän kyllästyttää.. :) Kyllä meillä silti tonttuja ja muutakin punaista nytkin löytyy..

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..