tiistai 5. lokakuuta 2010

Vaniljakiisseli


Tätä ei ollut edes tarkoitus tänne laittaa, kun tein kiisselin vain omenapaistoksen kastikkeeksi.. Mutta kun sitä jäi yli ja muistin taas kuinka hyvää se on ihan pelkästäänkin, niin päädyin kuitenkin laittamaan ohjeen myös tänne.. :) Ohje on Maizena-paketin kyljestä peräisin..



6 dl maitoa

3/4 dl Maizenaa

1/2 dl sokeria

1 tl vanilliinisokeria

 

Mittaa kattilaan maito, Maizena ja sokeri. Kuumenna koko ajan sekoittaen niin kauan, kunnes kiisseli sakenee. Ota kattila pois liedeltä ja lisää vanilliinisokeri. Jäähdytä hyvin. Tarjoa esim. hillon kera tai sellaisenaan. Meillä tämä syötiin omenapaistoksen kanssa vaniljakastikkeen tilalta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..