sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Voileipäkakut



Eilen vietettiin vielä kaksosten synttäreitä sukulaisten ja kummien kesken. Tein voileipäkakut pakkaseen jo muutama viikko sitten, aamulla otin jääkaappiin sulamaan ja niiden sulettua kuorrutin ja koristelin. Kun silloin tehdessä maistelin ylijääneitä täytteitä, ajattelin että meetwurstin maku tuli liian voimakkaana läpi, mutta nyt oli maut tasaantuneet sen verran, että meetwutstikin maistui juuri sopivasti.


 




 




 


Voileipäkakku (1 iso tai 2 pienempää)


 


n. 1 1/2 pkt ISO  Grahampaahtoleipää


kostutus lihaliemellä (n. 1- 1 1/2 dl)


 


Täyte 1


150 g meetwurstia


150 g ranskankermaa


1 tl sinappia


ripaus mustapippuria


 


Täyte 2


400 g italianaslaattia


 


Täyte 3


200 g kinkkukuutioita


170 g punaista paprikaa


1 tlk ananasta


200 g Philadelphia-tuorejuustoa


1 tl sinappia


ripaus valkopippuria


 


Kuorrutus


400 g Philadelphia tuorejuustoa


2 dl majoneesia


 


Koristeet


1 ruukku Frisee-salaattia


1 ruukku persiljaa


1/4 rs viinirypäleitä


1 punainen paprika


1 keltainen paprika


 


Poista paahtoleivistä reunat. Kokoa voileipäkakku esim. suoraa tarjoilualustalle tai leipävuokiin. Kostuta leipiä lihaliemellä sitä mukaa kun täytät ja kokoat kakkua/kakkuja. Täyte 1: Pilko meetwursti pieneksi. Notkista tuorejuusto sähkövatkaimella, mausta sinapilla ja mustapippurilla ja sekoita joukkoon pilkottu meetwurstit. Täyte 3: Kuutioi paprika pieneksi. Notkista tuorejuusto sähkövatkaimella, mausta sinapilla ja  valkopippurilla. Sekoita joukkoon kinkkukuutiot, kuutioitu paprika ja valutettu ananasmurska. Kuorrutus: Notkista tuorejuusto sähkövatkaimella ja sekoita majoneesi joukkoon. Koristele mielesi mukaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..