lauantai 20. toukokuuta 2017

Pieniä pöksyjä

Sain tässä jokin aika sitten taas pengottavakseni ison kasan kankaita. Jemmasin sieltä muutamia pieniä velourkankaita pienen pienet pöksyt mielessäni. Eilen innostuin piirtämään kaavat ja kaivamaan kankaat esille. Loppujen lopuksi suurin osa kankaista olikin liian pieniä jopa näin pikkuruisiin housuihin ilman että niistä olisi koonnut jonkinlaista palapeliä. Värit eivät kuitenkaan oikein sopineet keskenään.. Oranssista velourista sain kuitenkin leikattua yhdet housut ja lisäksi kaivoin kangaslaatikosta punaista collegea ja kumpaisiinkin sopivan värisiä resoreita ja niin surautin kahdet pökät saatuani lapset illalla nukkumaan. Samalla kaavalla leikkasin molemmat, mutta oranssien kanssa onnistuin heti ensimmäistä saumaa ommellessani kämmäämään ja niinpä jouduin pienentämään niitä heti kättelyssä. Siispä punaiset ovat kaavan mukaisesti kokoa 62 cm, mutta oranssit noin 50-56 cm.. Etukappale leikattiin taitteelta. Kuvassa punaisissa housuissa etupuoli päälle päin ja oransseissa takapuoli.
Kaava: Ottobre 4/2016 "Sweat & Merino" 62 cm (62 - 92 cm)
Kankaat: Oranssi velour saatu, resori omista kangaslaatikoista, punainen college ja resori Kangaskapinasta

Täällä on pientä jännitystä ilmassa, sillä meille odotetaan uutta pientä syntyväksi hetkellä millä hyvänsä, laskettu aika meni eilen. Serkkuni sai eilen pienen tytön ja taitavat nämä punaiset lähteä lahjaksi sinne. ❤ Oranssit jäävät vielä odottamaan syntyvää..

8 kommenttia:

 1. Oi, odotuksen täyttymystä odottelet siellä. Lämmin ajatus Sinulle!
  😙 Ihanat pöksyt olet ommellut pienelle!

  VastaaPoista
 2. Raisa, miten sydäntä liikauttava uutinen. 💓 Ihania hetkiä elätte siellä 😙 Pöksytkin niin pienet ja suloiset. ❤

  VastaaPoista
 3. Ihanat pökät tulevalle pienokaiselle :)

  VastaaPoista
 4. Miten pienet housut voikin näyttää aina niin suloisilta :). Onnittelut ihanasta uutisesta, pian pääsette haistelemaan uutta tulokasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja kumminkin ne pienimmätkin vaatteet on aina aluksi vähän liian isoja.. :) Kiitos!

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..