maanantai 5. maaliskuuta 2018

Täytekakku 4-vuotiaalle

Poikamme täytti neljä vuotta ja juhlimme häntä perinteisesti suvun jääkiekkopelien ja saunomisen  merkeissä. Nyyttärimeiningillä mentiin, minä tein täytekakun.
12 munan kakkupohjan paistoin pellillä. Puolitettuna ja puolikkaat halkaistuna sain kakusta ison, juuri tarjottimelle sopivan. Sisuksiin laitoin sankarin toiveesta banaania ja suklaata. Suklaan laitoin moussen muodossa, ilman liivatteita. Vatkasin vain kerman (5 dl) ja sekoitin joukkoon tuorejuustoa (400 g) ja sulatettua suklaata (400 g). Itse en banaanista oikein leivonnaisissa tykkää joten maistoin vain sen verran että sain todeta kakun olevan riittävän kosteaa.. Koristeluissa mentiin helpoimman kautta; pari pussia suklaakarkkeja ja nonparelleja. Neljävuotias toimi itse koristelijana.

Tästä se alkaa meidän synttäriputki, kesäkuulle saakka saa joka kuukausi tehdä kakkuja yhden tai useamman.. Jospa siinä viimeisessä kakussa olisi kädenjälki pursotuksissa jo hieman siistimpi. :D

10 kommenttia:

  1. Meillä pojat 10 ja 6 ovat aina olleet myös innokkaita koristelijoita. Kiva täyte myös, voitaisiin kokeilla :) Onnea sankarille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan kaikki lapset on innokkaita kakun koristelijoita.. Ihan aina ei vaan jaksa ottaa siihen touhuun mukaan. ;) Kannattaa kokeilla, täyte on helppo ja nopea tehdä! Kiitos onnitteluista :)

      Poista
  2. Hieno kakku! Onnitteluja sinne ja mukavaa synttäriputkea:) Kaunista talvipäivää♥

    VastaaPoista
  3. Mahtavan näköinen ja kokoinen kakku! 😄 Onnittelut sankarille! 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokoa kyllä löytyy, mutta isolla väellä kaikki meni viimeistä murua myöten! :D Kiitos! :)

      Poista
  4. No oh hoh, tuossa kakussa on syömistä!! Ihanalta näyttää :)

    VastaaPoista
  5. Hokia ja saunaa, mitä sitä muuta ihminen tarviikaan. :D Kakku näyttää huippu hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän kavereita vain seuraksi! :D Kiitos!

      Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..