tiistai 30. maaliskuuta 2021

Riddari

 Sain vihdoin tehtyä itselleni islantilaisneuleen. Vaikka en kyllä oikein tiedä voiko puhua islantineuleesta, kun lanka ei ole islantilaista vaan ihan vaan Novitaa, mutta puhunpa silti.. Mun oli tarkoitus aloittaa islantilaisneule heti joululahjaneuleiden jälkeen, mutta en osannut päättää mallia, en saanut aikaiseksi hakea islantilaista lankoja ja aina vaan ehti uusi työ puikoille.. Lopulta päätin, että Novitan langat saa kelvata kun niitä saa melkein mistä vaan ja niin sain vihdoin aloitettua..

Koetilkun neulomisesta viimeisen langan päättelyyn meni 18 päivää, vaikka välillä tulikin useamman päivän tauko kun pääsi lanka loppumaan. 

Ohjeessa paita neulottiin alhaalta ylös, mutta minä neuloin ylhäältä alas. Kirja vain väärin päin, kavennukset lisäyksinä ja lisäykset kavennuksina, pientä pähkäilyä missä vaiheessa silmukoita pitää olla minkäkin verran ja hyvin onnistui. Tykkään kovasti! ❤

Ohje: kirjasta "Islantilaisia neuleita", malli Riddari.

Langat: Novita 7-veljestä

8 kommenttia:

 1. Niin kaunis! Rauhallisen kauniit sävyt. Olet kyllä taitava ja aikaansaava. Terveisin P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta-valko-harmaa on varma valinta. Oikeesti mun piti tehdä vähän värikkäämpi, mutta näihin päädyin kuitenkin.. :D Ehkä seuraavaan uskallan kokeilla jotain muita..

   Poista
 2. Nämä neuleet ovat kauniita ja ajattomia. Hyvä väritys!

  VastaaPoista
 3. Ihana tämä sinun riddari. Niin kaunista käsialaa ja ajattomat värit. <3

  VastaaPoista
 4. Kauniisti sointuvat sävyt. Riddari itselläkin jossain mielen sopukoissa työlistalla, katsotaan pääseekö toteutuksen asteelle. Paljonko meni lankaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla meni lankaa vajaat 500g XS kokoiseen riddariin. Ja tosiaan mä tein ihan 7-veikasta.. Mulla odottaa tulostettuna Hneturin ohje ja langatkin seuraavaa inspistä.. Huomaan, ettei nyt ole enää niin kova into aloittaa villapaitaa kesää vasten, mutta jospa sitten syksymmällä jollei inspis pian ilmoittaudu.. :D

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..