torstai 13. tammikuuta 2022

Raitaa ja koostetta vuodesta 2021

 Blogi on näemmä muuttunut käsityöpainotteiseksi ja postauksia tipahtelee harvakseltaan.  Viime vuoden viimeinen valmiiksi ehtinyt käsityö oli vanhimmalla pojalle tekemäni raitaneule, joka valmistui jouluaattoaamuna ennen aamuvuoroon lähtöä.

 Idean neuleeseen löysin Novitalta, mutta ohje olisi ollut Nalle-langalle ja en oikein tykkää neuloa niin ohuesta langasta. Lisäksi ohjeessa neulomissuunta oli alhaalta ylös. Niinpä tein ihan summissa, ylhäältä alas. Pääntiestä tuli ensin hieman liian tiukka ja kun olin saanut koko paidan valmiiksi, purin kaulusta jonkin matkaa ja neuloin pääntien joustinneuleen uudelleen.

Idea: Novita, mutta neulottu näppituntumalla

Lanka: Novita 7-veljestä

***

Viime vuosi oli ennätys neulomisen suhteen. Huvikseni merkkailin ylös kaikki mitä neuloin ja myös punnitsin valmiit työt. Yhteensä neuloin 10 paitaa / takkia (kuvassa vain omalle perheelle tehdyt), 28 paria villasukkia, yhden pipon ja yhdet lapaset. Lankaa kului viime vuonna 6,3 kiloa. Villasukkia tein oman perheen lisäksi mökille vierasvaravillasukiksi.
Hyvää alkanutta vuotta 2022! ❤


4 kommenttia:

 1. Raisa, kiitos menneestä vuodesta ja kiva, kun olet käynyt kommentoimassa tuolla minun blogissani. <3
  Kovasti olet sinäkin neulonut viime vuonna. Monenlaista lämmintä perheellesi ja kodin ulkopuolisillekin. <3
  Ja olen seuraanut teidän mökkiprojektiakin, että sielläkin on ollut monenlaista puuhaa ja käsityötä. Ja lenkkeily, työ.

  Kaikkea hyvää vuoteesi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaisu, kiitos itsellesi menneestä vuodesta! <3 Vähän hiljaisempaa on täällä ollut viime aikoina, mutta kiva huomata että seuraajia siitä huolimatta vielä on. Mukavaa alkanutta vuotta sinulle! :)

   Poista
 2. Aikas kasan kaikkea kaunista olet saanut aikaiseksi! Nuo norjalaisneuleet ovat ihan helmiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ensimmäinen norjalainen tuli jo valmiiksi ja lähti heti matkaan siskon ensi viikkoista Lapin reissua lämmittämään, toivottavasti ehtii perille ajoissa... :)

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..