perjantai 12. syyskuuta 2014

Ulkoilupuku nuorimmalle

Danskun ulkoilupuku alkoi käydä pieneksi, eikä sopivan kokoista isommilta sisaruksilta jäänyttä ollut laatikoissa. Kaksosten äitiyspakkauksen puvut olenkin jo aikaa sitten laittanut kierrätykseen, ja muita kevätvauvoja meillä ei sitten olekaan ollut kuin yksi tytöistä, joten kaikki muut näihin syyskeleihin sopivat puvut on joko liian pieniä, suuria tai liian tyttömäisiä.. Joten muutama äidin ja isän luota penkomani vaate saksien alle ja pojalle uusi ulkoilupuku.. :) Tähän on käytetty kaksi college-hupparia, puolet isosta tunikasta sekä omasta kaapista napattu huonon mallinen (= liian avoin kaula-aukko) t-paita. Ja kiva tuli, vaikken ihan kaikkea kaavan ohjeistuksesta ymmärtänytkään ja tein joitakin juttuja vähän soveltaen.. Taskutkin jätin kokonaan pois, sillä mihin puolivuotias taskuja tarvitsee? Vanua olisin laittanut kankaiden väliin jos sitä olisi ollut valmiina, mutta en varta vasten lähtenyt sitä hakemaan.. Tämä menee nyt vähän aikaa ulkoilupuvusta, ja talvellahan sitä voi käyttää lämpimänä sisävaatteena.. :)
 
Ensimmäiset päikkärit tällä on jo nukuttu :)
 
Silitysrautaakin tälle olisi voinut vähän vilauttaa jos vain olisi ehtinyt.. :)
 
 Kangastilkuista pieni applikaatio..
 
 

 
Kaava: Ottobre 4/2014 "Best Pals" ulkoilupuku 74 cm (56 - 80 cm)
Kankaat & tarvikkeet: Kankaat kierrätetty vanhoista vaatteista,
vetskari joku vanha mutta käyttämätön (kulkenut muutosta toiseen laatikon pohjalla yli 10 vuotta),

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo haalari!! Sä oot kyllä niin luova ja kekseliäs ja erittäin taitava käsistäs!:) En ehtinytkään nähä haalaria "livenä" kun kävin teillä ja dansku oli päikkäreillä. Osaisinpa itsekin tehdä tuollaisia, täytyy harjoitella niin eiköhän se onnistu joskus!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itekki tästä kovasti. Ruskea ja turkoosi on mun lempivärejä, ehkä sillä on jotakin osuutta asiaan.. ;) Ja pöllöthän on aina niin sulosia lastenvaatteissa. Kyllä tämä taito harjoitusta vaatii, ja aina tulee eteen uutta opittavaa! Kiitos Karo! :)

   Poista
 2. Söpö haalari ja niin ihana applikointi. Ihana pukea pikkuinen lämpöiseen asuun :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Applikointi oli mukava uusi kokeilu, ja tykkään kyllä lopputuloksesta. :) Kiitos Kanneli!

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..