keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Jämäkankaista vielä pari paitaa

Siskon lapsille tekemistäni vaatteista jäi kankaita vielä jonkinverran. Sisko kyllä lupasi että saisin pitää loput kankaat, mutta kun niitä niin paljon jäi, en ihan kehdannut kaikkea ottaa omaan käyttöön. Ja sainkin sitten vielä tehtyä molemmille yhdet paidat. Nyt on kankaat melko hyvin tuhottu, jotakin pientä voi jämistä vielä saada. Ja kehtaan ehkä jo ottaa jämäpalat omiin ompeluihin, kiitokset vain! :)

Tälläiset "palapelipaidat" on kivoja tehdä, kun aloittaessa ei voi oikein olla varma mikä on lopputulos.. Kuten vaikkapa Hello Kitty-paidan kanssa kuvitelmani oli, että myös takakappale ja hihat olisivat Kittyä, mutta juuri päinvastoin oli pakko tehdä että kankaat riittivät.. Ja ihan kiva tuli näinkin.. Punaisen resorin laittamista harkitsin melko pitkään, mutta kun se oli Kittyn rusetin kanssa saman väristä, uskalsin laittaa.. Mallina oma tyttö 2v.
 
 


 
 
 Kaava: Ottobre 4/2014 "Autumn Forest" trikoopaita 98 cm
 
Pojan Leija-paitaan jouduin etukappaleeseen ja toiseen hihaan tehdä pienet palat yksivärisestä, mutta tästäkin tuli mielestäni onnistunut! Ai niin, en muuten ole muistanut kuvata takakappaletta ollenkaan, mutta se on siis kokonaan sinisestä trikoosta!
 

 
Kaava: Ottobre 1/2013 "On the road" t-paita 86 cm
 
Kankaat molempiin paitoihin on siskoni lähettänyt, alunperin taitavat olla Ompelun ihanuudesta. Resorit omista varastoista.


4 kommenttia:

 1. Paidat on ihania ja monesti paloista tehdyistä tulee parhaimpia. Tuossa pojankin paidassa on erittäin hyvät nuo siniset yksityiskohdat. Punainen resori sopii mainiosti Hello Kittyn paitaan. Ihania ompeluita:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Kun kangasta on rajallinen määrä, sitä joutuu tarkemmin pähkäilemään mihin se riittää. Ja saattaa tulla tehneeksi aika kivojakin yksityiskohtia vaikka ne oliskin vähän pakon sanelemia ratkaisuja.. Kiitos Kanneli! :)

   Poista
 2. Vautsi ku tuli hienoja :) ihailin jo noita kankaita ku ehdin vilahdukselta nähä ennen ku ne lähetettiin sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kankaat on kyllä niin sulosia! Viivi puki just eilen yhen paidoista päälle eikä olis millään suostunu riisumaan.. "Mä lainaan" sano vaan ku yritin että se on Emilian.. :D Kiitos Lilla!

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..