perjantai 3. lokakuuta 2014

Ulkoilupuku kierrätysvaatteista

Tein toisen ulkoilupuvun, samalla kaavalla kuin omalle pojalle, mutta numeroa isompana ja tyttömäisemmän. Eikä mulla tälle puvulle ole edes käyttäjää, mutta kun sain tuon oman haalarin valmiiksi, ne vaaleanpunainen ja musta huppari alkoi huudella mulle sieltä kaapista.. Ja pakkohan oli tarttua toimeen. Muuten haalari on ollutkin jo hetken aikaa valmiina, mutta vetskarin ja mustaa resoria sain vasta nyt aikaiseksi hakea ja eilen sain tehtyä puvun valmiiksi. Kaikki kankaat on taas kierrätettyjä, ainoastaan resori ja vetoketju on uusia.
 


Valmiiksi paikattu puku.. :)

Kun sain applikaation valmiiksi, 2-vuotiaamme pysähtyi ohikulkiessaan sitä katsomaan. Kerroin sen olevan perhonen. "Onko te penhonen?" tyttö kysyi. Vahvistin sen olevan. Tyttö lähti lujaa juoksemaan isosiskojen luo ja kertoi innoissaan: "tytöt, te on pennonen"..
 
 
Kaava: Ottobre 4/2014 "Best Pals" ulkoilupuku 80 cm (56 - 80 cm)
Kankaat & tarvikkeet: kierrätetty vanhoista vaatteista, paitsi vetskari & resori Eurokangas
 
***
 
Vetoketjua hakiessa Eurokankaasta osui kassalla silmiin tälläinen, ja sehän lähti tietenkin matkaan mukaan:
(Harmi, kun olin jo ehtinyt laittaa haalariin ripustuslenkin..)

 
 
 

2 kommenttia:

  1. Kyllä on sievä haalari ja niin ihana "pennonen" <3. Ostin muuten melkein samaa nauhaa, mutta tähtikuviolla . Perhosapplis on kyllä todella suloinen ja niin sievistä väreistä ommeltu. Hyvää viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Applikaatiot on kivoja tehdä, niihin saa käytettyä pienimmätkin kangastilkut.. :) Kivoja nauhoja oli kaikki mitä myynnissä oli, tämä nyt valikoitui mukaan.. Kiitos kommentista, ja hyvää viikonloppua myös sinne! :)

      Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..