torstai 2. lokakuuta 2014

Pitkä paita itselle

Olen jo pitkään kaivannut hiukan pidempiä paitoja, joita voisi käyttää trikoiden kanssa. Toissapäivänä sitten kävin Eurokankaassa vetskariostoksilla ja jäin hetkeksi penkomaan palalaareja. Ja tämän kankaan kanssa sitten lähdin kotiin päin.. En hoksannut sitä heti kotiin tultua lyödä (pyykki)koneeseen, ja eilen kun oli sopiva hetki kaivaa taas (ompelu)koneet esille, ei hetkeä voinut hukkaankaan heittää joten kangas vain kutistamattomana saksien alle ja menoksi.. Toivottavasti ei kovin paljon pesussa kutistu, sitä varaa ei nimittäin juurikaan ole.. (Jospa tämä antaisi vähän lisäpontta raskauskilojen karistamiseen.. Ja onneksi sentään älysin piirtää tavanomaista kokoani suuremman kaavan..) :)
 


Kuosi taitaa näkyä tässä kuvassa parhaiten..
 
 
Kangasta oli melko iso pala, mutta kun halusin siitä pitkän, en saanut enää hihoja kohdistettua etu- ja takakappaleen kanssa yhteneviksi.. Mutta on ne hihat sentään keskenään  symmetriset..
 

Olkapään kohdilla on tapahtunut leikatessa jotakin kummaa.. Toinen menee niin kuin ajattelin, mutta toinen ei..


Kuvailin osan kuvista itse, ja näkyy päässeen pikkujätkäkin ruokatauollaan kuvaan.. :)    
 
Kaava: Ottobren Creative Workshop 303 - arkilta
Kankaat: Eurokangas

2 kommenttia:

  1. Erittäin kiva kuosi kankaassa, tykkään. Pitkänmalliset paidat on niin kivoja ja helppo pitää kapeiden housujen kanssa. Minusta tuossa kankaassa on niin paljon kuviota, että ei yhtään häiritse meneekö hihoissa raidat eri kohdilla kuin etu- ja takakappaleella. Ja voihan tuonkin tehdä ihan tarkoituksella ja se on hyvännäköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun oikein ajatuksen kanssa ehdin niitä palalaareja penkomaan niin löytyihän sieltä montakin kivaa kuosia. Onneksi päädyin kuitenkin tähän, muuten olisin joutunut tyytymään lyhyempään paitaan kun muut palat oli selvästi pienempiä.. Totta tuo, mitä viimeksi sanoit. Ja veikkaanpa, että kukaan ei oikeasti edes kiinnitä huomiota hihojen ja etu- & takakappaleiden raidoituksiin.. En minäkään enää nyt kun paita on käytössä.. :) Kiitos paljon Kanneli!

      Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..