sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Frillahuivi

Vanhin kummityttömme täytti perjantaina kuusi vuotta ja tein hänelle synttärilahjaksi huivin. Tietääkseni tämän Novitan Pampula-langan valmistus on lopetettu, mutta tätä myytiin Porin Hintakaaressa niin edullisesti että oli pakko napata pari kerää mukaani. Ja sitten asia jäikin niin vaivaamaan että oli pakko käydä kyseisessä paikassa vielä uudemman kerran ja ostaa vielä pari kerää kaikkia värejä varastoon. Ihan varmuuden vuoksi vain. :) Ja ainakin parista kerästä taitaa syntyä vielä jouluksi jotakin..
Reilun tunnin verran tätä neuloin, 8:lla silmukalla niin pitkästi että pituus näytti sopivalta. Lankaa meni noin 60g. Kuvassa huivi oman tyttären kaulassa.

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis huivi ja ihanan sävyinen! Olen tehnyt itselleni samalla tekniikalla joskus huivin ja tykkään siitä kovasti edelleen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri on minustakin tosi kiva. Kaikissa ostamissani langoissa oli kivat sävyt, ja tytöt ovatkin jo "tilanneet" omat huivinsa.. :) Olen myös tehnyt itselleni noin vuosi sitten tällä tekniikalla huivin ja minäkin tykkään siitä edelleen, tosin ehkä se on aavistuksen liian pitkä mutta käytössä kuitenkin.. Kiitos Kanneli! :)

      Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..