perjantai 5. joulukuuta 2014

Heijastimia

Ostin huopalevyjä ihan muuta tarkoitusta varten, mutta ne olivatkin aavistuksen liian ohuita siihen tarkoitukseen. Joten niistä täytyi kehitellä jotakin muuta. Pari isompaa kiekkoa leikkasin lasten leikkeihin pannunalusiksi (jotka ovat muuten edelleen kesken) ja lopuista leikkelin sydämiä ja ympyröitä. Heijastin-nauha on Eurokankaasta ja vaikka otin kaiken jäljellä olevan, en olisi saanut näihin kaikkiin molemmille puolille heijastinta joten liimasin taakse tekstiililiimalla hakaneulan. Heijastin-nauhan ompelin huopalevyyn ompelukoneella.

4 kommenttia:

 1. Kyllä on ihania ja voi kun tarpeellisia! On niin pimeitä päiviä ja nytkin parhaillaan sataa vettä. Kyllä heijastimille on tarvetta:-) . Mukavaa viikonloppua teille:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näille on todella tarvetta juuri nyt! Kiitos Kanneli, mukavaa viikonloppua ja itsenäisyyspäivää myös sinne teille! :)

   Poista
 2. Heijastimia onkin hyvä olla olemassa useita, meillä ainakin niitä katoaakin ja tottakai monet takit niitä tarvitsee. Nämä heijastimet ovat kivoja, ihanat värit huovissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ihan sama ilmiö havaittavissa; heijastimet katoaa mystisesti. Takeissa roikkuvat heijastimet tarttuvatkin helposti kiinni johonkin ja irtoavat, varsinkin lapsilla ulkona leikkiessä.. Jospa nämä pysyisivät vähän paremmin tallessa. Kiitos Hanna Mi! :)

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..