maanantai 29. joulukuuta 2014

Joululahjaompeluksia

Melko paljon tein tänä vuonna joululahjoja itse. Kymmenestä kummilapsesta seitsemän sai itsetehdyn lahjan. Osa oli toivottuja. Isoimmille pojille en uskaltanut pehmeää pakettia laittaa, joten niissä mentiin ostolahjoin. Ja yksi oli pakko jättää tekemättä kun aika ei vain riittänyt. Onneksi kaupat ovat väärällään tavaraa, niin sai tämäkin kummipoika kuitenkin lahjansa. :) Tässä koostetta joulun ommelluista lahjoista:
 
Julius sai kaksi paitaa koossa 86cm; pöllöpaita on joustocollegea, merirosvopaita trikoota. Pöllöapplikaatio trikoo/collegetilkuista. Molemmissa kaava on Ottobren 1/2013 "On the road".
Eskarilaiset Emma ja Julia saivat toilettilaukut joihin laitoin sisälle kaikenlaista asiaankuuluvaa kuten shampoota, huulirasvaa, hammastahnaa ym..
Molemmissa sisäpuoli ruusukuvioista. Välissä ylijäämää tikkivuorikangasta.
Aatu ihastui kesällä omalle pojalle tekemääni huppariin ja toivoi synttärilahjaksi samanlaista. Ehdotin että kun joulu on aikaisemmin, niin sopiiko että teen joululahjaksi. Se sopi, ja niinpä uskalsin eskaripojalle laittaa pehmeän paketin. Hupparin kaava Ottobre 3/2014 "Dinosaur", koossa 122cm.
 Yksi ommeltu lahja jäi vahingossa kuvaamatta, vaikka se odotteli hyvän aikaa valmiina ja vielä paketissakin tovin, mutta puuttuva kuva tuli mieleen vasta kun olin antanut paketin eteenpäin.. Tämä lahja oli 1-vuotiaalle kummitytölle Lyydialle ommeltu ja askarreltu lorupussi. Jos muistan joskus kyläreissulla sen kuvata niin teen siitä vaikka oman postauksensa.2 kommenttia:

  1. Nämä on varmasti olleet mieleisiä lahjoja! Hieno pöllö-applikointi. Ihanat pussukat, ja huppari on just sen näköinen, että kelpaa sen ikäiselle pojalle. Minun kummilapsista toinen on jo aikuinen, viimeistä vuotta lahjoilla muistin (20v on minulla rajana muistamiselle) ja toinen teini-ikäinen, joten raha on se mitä haluavat lahjaksi. Kivahan se olisi ommella heille lahjoja, mutta riski siitä, ettei lahja miellytä on jo aika suuri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne joista olen palautetta saanut, on ainakin olleet mieleisiä. Raha on niin tylsä lahja antaa, mutta väistämättä sekin aika vielä tulee.. Kiitos Hanna Mi! :)

      Poista

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..